Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acem Pilavı

Acem Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
250 gr kuzu kuşbaşı
3 su bardağı pirinç
3 adet havuç
3 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağ
Karabiber
Tuz

HAZIRLANIŞI
Pirinci ılık tuzlu suda 30 dakika bekletin
Tencereye margarin koyup kuzu kuşbaşı etleri ekleyin Etler suyunu bırakıp çekene kadar kavurun Zar şeklinde doğranmış soğan, karabiber ve tuz ekleyin Bu arada kavurmaya devam etmelisiniz 2 bardak su koyduktan sonra kısık ateşte 30 dakika pişirin Havucu kibrit şeklinde doğrayıp tencereye koyun ve 15 dakika daha pişirin
Havuçlu etin üzerine 3 bardak su koyup su kaynayınca pirinçleri ilave edip çok kısık ateşte, pirinçler suyunu çekene kadar pişirin Servis tabağına alıp sıcak servis yapın
 
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt