iltasyazilim
FD Üye
Acem Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*Kuşbaşı et
*1 adet orta boy soğan
*2 adet orta boy havuç
*1 5 çay bardağı pirinç
*3 su bardağı su
Acem Pilavı Tarifi Yapılışı
1
*Kuşbaşı et tencerede kavrulur
*Üzerine küp küp doğranmış soğan ve havuç eklenir Bir güzel kavrulur
*Pirinç güzelce yıkanır tencereye konur
*Üzerine suyu ilave edilir Tuzu eklenir
*Su kaynadıktan sonra altı kısılır, kısık ateşte pişirilir
*Kuşbaşı et
*1 adet orta boy soğan
*2 adet orta boy havuç
*1 5 çay bardağı pirinç
*3 su bardağı su
Acem Pilavı Tarifi Yapılışı
1
*Kuşbaşı et tencerede kavrulur
*Üzerine küp küp doğranmış soğan ve havuç eklenir Bir güzel kavrulur
*Pirinç güzelce yıkanır tencereye konur
*Üzerine suyu ilave edilir Tuzu eklenir
*Su kaynadıktan sonra altı kısılır, kısık ateşte pişirilir