Deneyimsiz Emo Diyaloglari Ben cok komik buldum bu yaziyi im ve sizinle paylasmak istedimacemiemodiyaloglari5c56280c7ac03alt buyrunacemiemodiyaloglari5c56280c7ac03alt acemiemodiyaloglari5c56280c7ac03alt Deneyimsiz Emobi bu saçları solamı yatırıyoduk sağamı yaff Usta Emo:Ya yüzkere söyledim yeter behh Usta Emo:Ya bak makinayı yukarı kaldrıp tepeden çekiceksin fotoğrafı Deneyimsiz Emo:Işlenmiş da benim boyum uzun değil bişeyin üzerine mi çıksam Usta Emo:Uf bitmiş be ben gidiyorum yeterrrr Ressam Emo:Yav sap sap durma abuk subuk surat ifadeleri yap kendine Acemi Emo:Niye biz salakmıyız Usta Emo:Bak emolar hiç bi fotorafta makinaya bakmazlar her zaman aşağıda ya da sağa sola bakarlar Deneyimsiz Emo:Yav foto çektirmenin amacı zaten fotomakinasına bakıp gülmek değilmi Ressam Emo:Yav bırak yav senden bişey olmazzz Ressam Emo:Bak kaide şu tüm fotolarda makina senin elinde olur lakin 2 bir kişi çeker daima fotoğraflarıANLADINMIIIIIIIIIIIII Acemi Emonladık be sende bizi salak sandın yav Sanatçı Emo: İyi biras olsun gelişme var Usta Emo:Bak dudaklarında ve vücudunun her yerinde pirsingler olucak tamammı Acemi Emo: Ne pirsingi beh küpe bunlar erkek adam küpe takarmı :laugh::laugh::laugh: