Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aceMi eMo diyologLari

aceMi eMo diyologLari
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
DENEYIMSIZ eMo diyologLari Acemi Emoacemiemodiyologlari5c4f093292e31gifalt :A :A :Abi bu saçları solamı yatırıyoduk sağamı yaff Sanatkâr Emo:Ya yüzkere söyledim yeter behh Artist Emo:Ya bak makinayı yukarı kaldrıp tepeden çekiceksin fotoğrafı Acemi Emo:Tamam da benim boyum uzun yok bişeyin üzerine mi çıksam?? Sanatçı Emo:Uf tamamlanmış be ben gidiyorum Sanatçı Emo:Bak emolar hiç bi fotorafta makinaya bakmazlar her zaman aşağıda veya sağa sola bakarlar Deneyimsiz Emo:Yav foto çektirmenin amacı zaten fotomakinasına bakıp tebessüm etmek değilmi Sanatçı Emo:Yav bırak yav senden bişey olmazzz Usta Emo:Bak kural şu bütün fotolarda makina senin elinde olur lakin 2 bir kişi çeker defalarca fotoğraflarıANLADINMIIIIIIIIIIIII Acemi Emoacemiemodiyologlari5c4f093292e31gifalt :A :A :Anladık be sende bizi salak sandın yav Usta Emo: İyi biras olsun gelişme var  

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt