Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

acer 1703 sc laptop ile ilgili

acer 1703 sc laptop ile ilgili

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaslar, ozellikle mirabiliscunku acer satiyor mirabilisacer 1703 sc laptopin islemcisini yukseltebilir miyim? ve hangi islemciyi takabilirimmesela pentium 4 30 ghz takabilir miyim?lutfen yardimayrica performansini artirmak icin ne yapabilirim baskaram mesela1 gb ram almak istiyorum iki tanenereden alabilirim?

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Selam arkadaşlar Ben bir streamer'ım Aktif bilgisayarım macbook pro 2019 mid nvidia 650m mevcut ekran kartı olarak işlemcim de i7 24 ghz ve 8 gb ram İşleri büyütmeyi düşünüyorum şimdi bu yüzden sizden tavsiyeler almak istiyorum Alacağım ekran kartı msi nvidia 970m gaming 4g Alacağım işlemci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt