Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acer Laptop Driver :(

Acer Laptop Driver :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar malum formattan sonra yüklü olmayan wireless driverini bulamadım asıl ilginç olan laptobun seri numarasını da modelinide biliyorum ama yinede bulamıyorum acil bi destek Seri NO: NXM12EY01831609c593400 Model: aspire e1531 orjinal sitedeki driverlerin setupları yok tıklıyorum ya eksik yüklüyor yada hiç setup yok

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, benim sorunum windows 7 ile Ben 1 hafta önce kadar bilgisayarıma windows 7 format attm, tabi bildiğiniz üzere windows 7 driverleri otomatik yüklüyor format sırasında, tabi güncel olanını yüklememiş Benim asıl sorunumda bu zaten bilgisayarım toplama oldugu ıcın cd side yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Arkadaşlar arkadaşım laptopuna format attı parçalarını değiştirdiğinden dolayı ona verilen DVD'de Windows 7 setup var driverler yok aradım bulamadım Aşağıda sistem üreticisi ve modeli var driverleri bulabilir misiniz ? Sistem Modeli 3 tane farklı şey gözüküyor ama bence RC510 olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt