Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açgözlülük Nedir

Açgözlülük Nedir
0
109

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Açgözlülük Nedemektir,

Açgözlülük Ne Anlayış Gelir,

Hırs : Açgözlü olma durumu, doymazlık, tamahkârlık, tamah, tokgözlülük karşıtı

Örnek Cümle: Gönlü öyle geniş imiş ama sair yoksullar gibi imarethaneden bir tas çorba içmeyi zeka doyumsuzluk sayarmış *

Similar threads

Acgozluluk Nedemektir, Acgozluluk Ne Anlama Gelir, Acgozluluk : Acgozlu olma durumu, doymazlık, tamahkarlık, tamah, tokgozluluk karşıtı Ornek Cumle: Gonlu o kadar geniş imiş ki sair yoksullar gibi imarethaneden bir tas corba icmeyi dahi acgozluluk sayarmış
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Çeşitli sual cevaplar Kuleuzüleri okuduktan sonra avuca üfleyip elleri vücuda sürmenin faydası var mı? CEVAP Resulullah efendimiz, bazı âyetleri okur mübarek avuçlarına üfler ve avuçları ile mübarek vücutlarını mesh ederlerdi Birçok hastalık için iyidir Namazda okunan Kur’an mı yoksa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Hz Ali'den öz Deyişler hz ali deyişleri rüyada düşmanınla konuşmak verdana,geneva 1548288233 1548288233 hzalidenozdeyisler5c545e0ac8d22hzalidenozdeyisler5c545e0ac8d22 http:wwwaleviakademisidesiteimagesstoriesalibalaban 1 Acelenin meyvesi yanlışlıktır 2 Aç kalmak, alçalmaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
İslâm Büyüklerinden Özlü Sözler ACELE İki şey, aklı ve tedbiri bozar; biri acele etmek, diğeri de olmayacak şeyi istemek (Hz Ali) Acele her işte kötüdür Yalnız şer ve kötülüğün defedilmesinde değil (Hz Ali) Acele şeytan işidir Ama beş yerde öyle değildir; Misafire yemek yedirmekte, namazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,522Konular
981,255Mesajlar
31,105Kullanıcılar
LazedroSon üye
Üst Alt