Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acı Çekiyorum...

Acı Çekiyorum...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar
Uzun süreli bir ilişki yaşadım 4 sene dek oldu Lakin sevdiğim kız bu vakit zarfında benden 1 kere ayrıldı sonradan barıştık falan ama geçen yaz ayrıldık ve bu sahiden bana fazla koydu Aldatıldım,harcandım,atıldım bir köşeye eskidim şu anda lise 10 derslik öğrencisiyim yani öğrencisiydim meslek lisesinde okuyordum lakin panik hamle olsun paranoyak oldum Okula gidemedim her bulduğum vakit içtim Derdimi kimseye anlatamadım psikologlara gidince açılamadım konuşamadım depresyon ilaçları verdiler en ince ayrıntısına kadar bunalımlara girdim Eski sevgilimle bunlar hakkında konuştum gururumu paspas ettim lakin öyle bir işe yaradığı söylenemez benzer okullarda değiliz aramızda dağlar gibi ayrım var gibi görünüyor bana Kız fen lisesinde okuyor ben ise okumuyorum Her vaktimi ona harcadığım için resmi olarak tren çarpmış gibi oldum orta mektep 7 sınıfta geldi sınıfa geldiği günden beri sırılsıklam aşığım Bende birazda sinir var yani lakin o bana iyi davranınca bende ona iyi davranıyorum Dün ve dünden önce gördüm dışarıya Sınıfından bir kız arkadaşı var benim ilk okul arkadaşım oda fakat resmen kızın aklına falan giriyor benle konuşmaması için arkadaşları , annesi resmen benden nefret edilen şey ediyor Bütün aksine ben onları seviyorum hiçbir kötü sözüm olmadı onlara aleyhinde saygılı davrandım fakat kendimi tutamadığım zamanlarda oldu sonuçta benimde sınırlarım var bende çok kırıcı davrandım ona karşısında birçok vakit alttan bölge o oldu ama benimde haklı olduğum konularda vardı Dün gördüğüm vakit gözlerini benden alamadı gibi oldu benzeri benimle konuşmayı bekler gibi bir hali vardı ama belli olamadım yalnızdı , gitmedim yanına lakin şuan azıcık pişmanım en azından yüzünü görürdüm Eski sevgilim böylece güzel yok yani bende o kadar yakışıklı değilim lakin birbirimize uyuyoruz ruh ikizim gibiydi Ama 2 ay önce bir çocukla çıktığını duydum 34 gün konuşmuşlar falan fakat çocuğun niyeti sevgi falan olmadığı için iletişimi kesmiş Ara Sıra arkadaşımın telefonundan arıyorum ama dilim tutuluyor 23 dakika geçiyor konuşamıyorum kapatıyor suratıma Sizce benden bir mesaj falan bekliyor olabilir mi yani boş bir anını yakalayıp konuşmalı mıyım ? Benzer mahallede oturuyoruz cumartesileri parka falan oturur yanında gidip bir şeyler söylesem düzelir mi aramız Yazın ayrılmasının nedeni benim fazla derecede kırıcı sözlerimdi affeder mi acaba ?
Ne yapacağım bilmiyorum geceleri gözüme uyku girmiyor yaklaşık 3 gündür falan uyumadım Uyku hapı falan atıyorum lakin ağlamaktan uyuyamıyorum Fiilen hayatım daha alçak üst oldu 4 senede lakin her şey başa dönse baştan severim pişman olmadım hiç bir zaman

Eğer okuduysanız birazda olsa derdimi anladıysanız ne mutlu bana

858,496Konular
982,323Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt