iltasyazilim
FD Üye
Slm arkadaşlar Ben Acı çekmeye 6 sınıfta başladım Bi kızdan hoşlandım zamanla tek yanlı aşka döndü bu sonra kızın arkisine söledim kız bni kullanıodulakin bnden hoşlanmıodudaha sonra teklif ettim cvp ykbi yıl geçti içimde büyüdü fakat kendimi alıştırıodum acıya ağır ağır tesir etmiodu daha sonra 7 sınıfta bitti yazın çok yakı bi knkm vardıtatilde görüştük bu kzın msn eklemiş resm deiştirmiş adını deiştirmiş kzılarla msn üstü çıkıo buda bunla çıkıomuş acım büyüdü dayandım 8 sınf sonunda bi daha ettm hyr çıktıım var dedivurulmuşa döndüm sonra yaz sonuna kdr kendimi online bi oyuna verdim yaz sonunda unuttum o kzıı güzel koku gbi yaşıodumokula açıldı birincil hafta süper geçti(lisedeydim) o oyunuda bıraktım rahattımSonra bi kız sınıfa geldikızı ilk görüşte bişi olmadı bunlar bni kesiodu derste bende bi baktm arkaya göz göze gelince anladım fakat o diğer kıza duyduğum hoşlanmakmış yalnızca kalbim acıdı çnkü kızın bi çıktıı vardı kesintisiz geliodu sınıfa kız bundan ayrılmış bn buna açılcağım gn bi tartışma çıkardı arkadaş daldım buna kızı yine bulamadım ertesi gün kız ağladı ilk yazılı içn sandım lakin öğrendimki bizm snftn bri içnmiş ilk ağladığını gördüğümde ztn fazla fena canım yandı o çocuk içn olduğunu duyunca bıçak saplanmışa döndüm o online oyuna geri başladım çştli oyunlara başladım ama unutamıorm galiba şu sıralar diğer bi çıktıı var kesin deilim fakat cesaretm değil ailemle ilşkm ii deil o hyr derse dünyayla aramda hiç bi tahvil kalmaz: