Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acı dolu 2 Şiir

Acı dolu 2 Şiir
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Acı doymuş 2 Şiir acı doymuş şiirler acı dolu yazılar aci siirler aci şiirler şiir Ahhh bu matematik yokmu ahhh insanın ömrünün yarısını alıyor pisagor,sincos,üçgenler derken işte bizim dramımızı anlatan acıklı iki şiir sizlerle Kardeşlerimmm BULSANA FORMÜLÜMÜ PİSAGOR Kaldırımlar gizli gelir, acılarımın geniş açısına caddeler kısa kazanç, dertlerimin uzunluk ölçüsüne hiçbir matematik formülü yetmez, hayatımın sonunu mutluluğa çıkarmaya bölsen,toplasan,çıkarsan, sonuç eşittir defalarca gözyaşı dertler gönlüme sabitleşmiş bir pi sayısı mutluluklarım fakat bir dairenin yarıçapı yaşamım bir kare, dört kenarı da eşit;çaresizlik bulsana formülümü pisagor beni çözmek,senin için bile fazla zorlama Hayatımın Cos 30'undayım Hayatımın cosinüs 30ICODEundayım Logaritmanın sonu İntegralin başındayım Karışık sayılarla içiçeyim Üç bilinmeyenli denklemler halt etmiş Ben çözülmeyen tam bilinmeyenli denklemim Doğal sayıları geçtim Rasyonelleri boşverdim Geldim hayatın çözümlemeli çemberdeki yerine Ben neredeyim bu çemberde? Birinci,ikinci,üçünçü bölge? Hayır,ben tam orjindeyim Çarpanlarıma ayrılmam Fonksiyonumu aldırmam Başka kümelerle kesişmem Parabol hayatlar yaşamam Dedim ya Ben hayatımın cosinüs 30ICODEundayım Logaritmanın sonu,integralin başında  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt