Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açı eğitim Kurumları nedir?

Açı eğitim Kurumları nedir?
0
167

moderatör

Super Mod
Etkileşim
7
F-D Coin
12

Açı Eğitim Kurumları kimin?​

Amasya Açı Eğitim Kurumları Kurucusu olarak görevine devam eden Malik Şakalakoğlu,evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Açı Koleji ne kadar?​

Peki bu sene Açı lisesi ücretleri ne kadar olacak? Açı lisesi kayıtları 2019-2020 eğitim yılında 76 bin lirayken 2020-2021 yılında 86 bin olacak.

Ankara Açı Dershanesi sahibi kim?​

AÇI adıyla eğitim hayatına Ankara'da 1993'te 6 derslikten oluşan mütevazı bir yapıda başladıklarını hatırlatan Açı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Hiçyılmaz, “Kısa sürede Türkiye genelinde bir marka olan Açı Dershaneleri, onlarca şubesi ve yüzlerce eğitim kurumuna verdiği yayın desteği ile önemli bir …

Açı Bursluluk Sınavı saat kaçta?​

İOKBS, bir diğer adıyla bursluluk sınavı 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflara yönelik olarak , 5 Eylül 2021 tarihinde Türkiye saati ile saat 10.00'da yapılacak.

Açı Dershanesi ne zaman kuruldu?​

Tarihçemiz. Kurumsallaşma sürecinde, Ankara Sıhhıye Strazburg Caddesi'nde, 1993 yılında altı derslikten oluşan mütevazı bir yapıda öğretime başladı. Kurulduğu tarihten bu yana Açı Eğitim Kurumları, şubeleri ve yüzlerce eğitim kurumuna verdiği yayın desteği ile önemli bir noktaya gelmiştir.

Ilhan sahin kimdir?​

Almanya doğumluyum. Uzun süre Almanya'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye geri döndüm. Ordu'ya yerleşerek iş hayatına atıldım. Çocukları çok sevdiğim ve eğitime çok inandığım için eğitim sektöründe yatırım yapmaya başladım.

Sınav Koleji kaç TL?​

Sınav Koleji Lise Ücretleri Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında kayıt yaptıran veli, yüzde üçlük bir indirimle yıllık ücreti 18.091 TL olarak öder. Mayıs ayından çocuğunu kayıt yaptıranlar ise yüzde dörtlük bir indirimle 17.904 TL öder. Nisan ayında uygulanan indirim yüzde altıdır ve ücret 17.531 TL.