bilgisayarci
FD Üye
Alınan bilgiye nazaran, askerleri taşıyan otobüs, Mut-Karaman yolu Zeytinlik mevkisinde devrildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye takımı sevk edildi.
Mersin Valiliği ise, birinci belirlemelere nazaran şoförün hayatını kaybettiğini, 4 askerin de şehit olduğunu bildirdi.
Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar: Araçta teknik bir arıza olduğu ve kazaya karışan sürücünün itidalli bir halde müdahale etmeye çalıştığı bilgisini aldık
Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar, 4 asker ve 2 otobüs sürücüsünün hayatını kaybettiği otobüs kazasıyla ilgili Mersin'in Mut ilçesinde bir açıklama yaptı.
Quote Message: Araçta bir teknik arıza meydana geldiği, frende bir arıza olduğu ve frenin boşaldığı haberlerini aldık. İsimli soruşturma sürüyor. Birinci aldığımız bilgilere nazaran kazaya karışan sürücünün itidalli bir formda müdahale etmeye çalıştığı bilgisi var. Sürücünün frende bir arıza meydana geldiği konusunda araçtakileri uyardığı ve aracı yatırmanın en hakikat tahlil olduğuna dair açıklama yaptığı ve öteki şoförlerle konuşarak yardım aldığına dair bilgiler var. Bütün arkadaşlarıma ve milletime başsağlığı diliyorum.
Araçta bir teknik arıza meydana geldiği, frende bir arıza olduğu ve frenin boşaldığı haberlerini aldık. İsimli soruşturma sürüyor. Birinci aldığımız bilgilere nazaran kazaya karışan sürücünün serinkanlı bir formda müdahale etmeye çalıştığı bilgisi var. Sürücünün frende bir arıza meydana geldiği konusunda araçtakileri uyardığı ve aracı yatırmanın en gerçek tahlil olduğuna dair açıklama yaptığı ve başka şoförlerle konuşarak yardım aldığına dair bilgiler var. Bütün arkadaşlarıma ve milletime başsağlığı diliyorum.