2019 Acı Mesajlar
Bakma bu kadar huzunlu şeyler yazdığıma ben hep gulerim ve gulerken kimse yalan olduğunu anlamaz
Dunya unutursa donmeyi, ruzgar unutursa esmeyi, aşıklar unutursa sevmeyi, belki o zaman unuturum seni
İnsan, yarası yarasına denk geleni seviyor demek ki
Neyine bağlandım ki bu kadar; Bana bakmayan gozlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi?
İnsanların arkasından konuşabilen uc kuruşluk insanlara bir tek sozum var; Bozuk para daima ses cıkarır
O gitti bir daha donmez artık Bilmez acı cektiğimi, bilmez onsuz hayallerde yaşadığımı, bilmez yuzumdeki gulucuklerin sahte olduğunu
Sevenler değer bilseydi eğer bu dunya cennet olurdu guzelim
Ne ettik, ne gorduk şu fani dunyada Kotulukten gayri?
Her bir yaranın merhemi bulunur! Dertler ceke ceke kader unutulur!
Erkeklerin kalbi pazar gibidir giren cıkan belli olmaz Kızların kalbi mezar gibidir giren birdaha cıkmaz
Seni seviyorum diyenin aşkından şuphe et Cunku; Aşk sensiz ve dilsizdir
Gozlerinde hayat bulur gozlerim hepseninle olmak ister kalbim
Neden sevgililer gunu var da yalnızlar gunu yok? Biz daha kalabalığız
Birini unutmak zorundaysanızz bunu sindire sindire yapınn cunki aklın zamansız oldurdukleri yurekte amansız dirilirr
Yalan dunyanın ipine takılmışız, kurtulalım derken hep dolanmışız!
Kimseyi gozyaşlarınızı yorganın altında pijamanızın koluyla silecek kadar sevmeyin
Ve oyle bir konuş ki bir şehir gibi mesela istanbul gibi de ki olumune kadar seveceğim seni
Bakma bu kadar huzunlu şeyler yazdığıma ben hep gulerim ve gulerken kimse yalan olduğunu anlamaz
Dunya unutursa donmeyi, ruzgar unutursa esmeyi, aşıklar unutursa sevmeyi, belki o zaman unuturum seni
İnsan, yarası yarasına denk geleni seviyor demek ki
Neyine bağlandım ki bu kadar; Bana bakmayan gozlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi?
İnsanların arkasından konuşabilen uc kuruşluk insanlara bir tek sozum var; Bozuk para daima ses cıkarır
O gitti bir daha donmez artık Bilmez acı cektiğimi, bilmez onsuz hayallerde yaşadığımı, bilmez yuzumdeki gulucuklerin sahte olduğunu
Sevenler değer bilseydi eğer bu dunya cennet olurdu guzelim
Ne ettik, ne gorduk şu fani dunyada Kotulukten gayri?
Her bir yaranın merhemi bulunur! Dertler ceke ceke kader unutulur!
Erkeklerin kalbi pazar gibidir giren cıkan belli olmaz Kızların kalbi mezar gibidir giren birdaha cıkmaz
Seni seviyorum diyenin aşkından şuphe et Cunku; Aşk sensiz ve dilsizdir
Gozlerinde hayat bulur gozlerim hepseninle olmak ister kalbim
Neden sevgililer gunu var da yalnızlar gunu yok? Biz daha kalabalığız
Birini unutmak zorundaysanızz bunu sindire sindire yapınn cunki aklın zamansız oldurdukleri yurekte amansız dirilirr
Yalan dunyanın ipine takılmışız, kurtulalım derken hep dolanmışız!
Kimseyi gozyaşlarınızı yorganın altında pijamanızın koluyla silecek kadar sevmeyin
Ve oyle bir konuş ki bir şehir gibi mesela istanbul gibi de ki olumune kadar seveceğim seni