Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

!!!acı!!!

!!!acı!!!
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
!!!acı!!! Sizin için ne derece önemi var bunu bilmiyorum lakin ben bu satırları yazarken gözümden damlalar akıyor klavye üzerine Erkekler ağlamaz lafı bana göre yok Ağlamaktan hiç utanmadım, duygularım, acılarım beni boğduğu süre daima ağladım Yeniden ağlıyorum Sizleri tanımıyorum lakin sizlerle paylaşmak istiyorum Lütfen; bu satırlara bir seven olarak sahip çıkın ve lütfen yazılmış satırlar olarak geçmeyin Okudukça yeryüzünde insanlar neleri yasarmış diyeceksiniz buna eminim Bir memur ailenin en minik çocuğu olarak babamın tayininin çıktığı bir köye tasındık Huzursuzdum, okulumu bir köy okulunda okumaktansa, şehirde medenice okumak istiyordum kaydımı yaptırdı babam okula ilkokul 4 sınıftan başladım köy okuluna Beni bir sınıfa verdiler Öğretmen köyde tanıdık olmayan olduğumu biliyordu ve hangi sıraya oturmak istiyorsan otur dedi bana Bir kızın yanı boştu yalnızca oraya oturdum Hayatımı adadığım, gidişiyle beni bitiren insanla birincil o süre tanıştım ismi Altınay idi Çocuk yaşımda bile onun güzelliği beni fazla etkilemişti Gök Mavisi gözleri, gamze yanakları ile nadiren bana dönüp gülüşü, hatalı yazdığım notlarımda kendi silgisiyle defterimdeki hatayı silmesi beni o ufak yaşımda ona bağladı O dönemlerde çocukça bir arkadaşlıktı Vakit ilerledikçe onsuz tek saniye geçiremiyordum Ya ben onlara gidip ders çalışıyor, ya da o bize geliyordu Çok Iyi bir paylaşımcıydı Yüreğini, sevgisini, dostluğunu daha o yasta vermişti bana ilkokulu birlikte okuduk ve benzer sırada bitirdik Her Zaman onunla hep ona azıcık daha alışarak Ortaokula geçtiğimizde ailelerimize rica ettik ve bizi aynı okula yazdırdılar, hatta benzer sınıfa, hatta ayni sıraya oturmamız için babalarımız öğretmenlere az daha yalvardılar Başarmıştık Yeniden ayni sıradaydık Geride kalan ilkokul dönemindeki iki yılda anladım ama onsuz hayat bana huzur vermiyordu Yaşımız olgunlaştıkça o beni, ben onu daha çok seviyordum Çocukça başlayan arkadaşlığımız sevgiye aşka dönüşmüştü ortaokul yıllarımız bitmek üzereyken şehir halkı merkezinde Ailelerimiz liseye geçtiğimiz sırada karşılıklı bir karar aldılar Buna tarafından tek ev kiralayacak ikimiz aynı evde kalacaktık Annem de bizimle kalacaktı Allahım o karar bize iletildiğinde dakikalarca sarmaş dolaş kutlamıştık bunu Ona aşık olmuştum Aynı duyguları o da paylaşıyordu ve bunu fark eden ailelerimiz mektep bittiğinde evlendirelim diye karar almışlardı bile Ona tapıyordum artık Haşa Allaha şirk koşar gibi günah işlercesine seviyordum birincil elini tuttuğumda sakın yeniden bırakma demiştim  

858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt