Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
meraba arkadaşlar ilk öncelikle sizden hayvan avlama hakkında bilgi istiyorum mesela kendimize kürk yapabiliyomuyuz yiyecek üretebiliyomuyuz vs vs bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim lütfen çok acil cevap yazın
Herkese merhabalar Umarım konu hakkında bilgiye sahip arkadaşlar vardır Yardımlarınızı bekliyorum
Öncelikle ben tarayıcı üzerinden online bir oyun oynamaktayım Reklamamı girer bilmiyorum o yüzden çekiniyorum doğrusu Herkesin ilk akla geldiği uzay strateji oyunu(ogame) Şimdi sorum şu ; Benim...
Atatürk'ün Ayrıntılı Hayatı hakkında veri istiyorum Selamlama kızlar ben Atatürk'ün hayatı hakkında sizden data istiyorum diğer sitelere baktım fakat detaylı bilgi bulamadım defalarca özet kısaca bilgi vermişler Siz bana Atatürk'ün Ayrıntılı Hayatı hakkında veri verirseniz sevinirim
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama acil olarak yardıma ihtiyacım var Cs ye steam ya da non steam üzerinden bağlandığımda bazı serverlara girebilirken bazılarına giremiyorum Özellikle maç atmak için şu dönemde sadece elde kalan prooyunnet ten hiçbir servera bağlanamıyorum sadece...
Arkadaşlar ben CoolerMaster Cooldrive 4 marka bir fan kontrol ünitesi aldımAma bağlantılarla ilgili sorunlarım var
Alette , Cpu,Vga vs çıkışlar varMesala şimdi işlemcinin fanını anakarta değilde aletteki cpu çıkışana mı bağlıycamNasıl olduğunu bilmiyorumŞu fan bağlantılarının nasıl olacağı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.