Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acık Bırak Pencerini Şarkı Sozu

Acık Bırak Pencerini Şarkı Sozu
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Acık Bırak Pencerini Şarkı Sozleri

Acık Bırak Pencerini Şarkısının Sozu

Acık bırak pencereni
Ortme perdeyi bu gece
Sana yazdım bu şarkıyı
Sana yaptım bu besteyi
Ruzgarlar ruzgarlar
Getiren bizi

Ac artık avuclarını
Yum gozlerini iyice
Ağlayıp yalvarmak icin
Diz cokup yalvarmak icin
Ellerim ellerim uzanabilsin
Acık bırak pencereni
Ortme perdeyi bu gece

Similar threads

Selim Gulgoren Uyanma Uyu şarkısı sozu 2019 Selim Gulgoren Uyanma Uyu şarkı sozleri Selim Gulgoren Uyanma Uyu şarkısının sozleri Şu an camın onunde bir koltuğa uzanmış uyuyor gibisin Seni izliyorum Şu an camın onunde bir koltuğa uzanmış uyuyor gibisin Sana dikkatle bakıyorum Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Turk halk muziği şarkıları THM şarkıları listesi Turk Halk muziği eserleri A benim mor ciceğim Ab u tab ile bu şeb haneme canan geliyor Acaba şen misin kederin var mı Acık bırak pencereni ortme perdeyi bu gece Acılan bir gul gibi Acılır gonca gul yar Acmam acamam soyleyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Aynur Aydın Gule Gule Şarkısı Sozu Aynur Aydın Gule Gule Şarkı Sozleri Gule Gule Anladım Senin icin Ben bir hicim ama Gec kaldın Cok romantik az dramatik Hatta kor cahil sandın Beni cepte sandın Hep arandın ama yanıldın Bitti sabrım sana gule gule Sen aşka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Mabel Matiz Kul Hece şarkısı sozu Mabel Matiz Kul Hece şarkı sozleri Mabel Matiz Kul Hece şarkısının sozleri gozlerin şen cocuk sesleri acıyor gozlerin yelkenimin fenerleri bir sana titriyor gonullu yaprağım ellerim bir seni terliyor sana iclensin şimdi o melekler sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
İncesaz 6 Kalbimdeki Deniz albumunu dinledimBence dinlendirici harika bir albumAlbumde bazı fon muzikleri de var Gercekten cok beğendim albumuHerkese dinlemesini tavsiye ediyorumAlbum tanıtımını daha once Şekercimm Wish Burada! yapmıştıŞimdi şarkı sozlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt