Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acık Bufe Servisi Nasıl Olmalı

Acık Bufe Servisi Nasıl Olmalı
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
slm ben acık bufe kahvaltı hazırlıgında nasıl susleme yapabilirim onu sormak istiyorum salam kesımi peynır yumurta birde ceşitler hakkında bilgi verirseniz sevinirim misafirlerimiz yabancı teşekurler

Cevap: Acık Bufe Servisi Nasıl Olmalı

Acık Bufe Servisi Nasıl Olmalı ?

Ayakta verilen yemek davetlerinde ozellikle acık bufe biciminde hazırlanır Acık bufeli yemeklerden once, sıcak, soğuk kanapeler verilir Bu bicim davetler cok sayıda davet yapılması nedeni ile hazırlanır

Acık bufe yemeklerinin takdim bicimi daveti yapan kişinin ekonomik olcusune bağlıdır

Cok fazla sayıda yeme icme araclarına ihtiyac yoktur Her davetli bufeden kendi arzu ettiği yemekleri secer, bufe arkasında duran hizmetliler yardımcı olur

Bufe yemeklerinde buyuk servis tabaklarından alınan yemekler tekrar duzeltilerek servisi yapılır

Uzun sure ayakta kalmaktan yorulan kişilere yanlarına ilave edilen kucuk masa ve sandalyelerde oturarak yeme imkanını sağlar

Ortada gezen hizmetliler davetlilerin ihtiyaclarını dikkatle izlerler

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt