iltasyazilim
FD Üye
2019 Açık ilköğretim 2 Dönem Sınav Soruları,6 Mart Açık ilköğretim 2 Dönem Sınav Soruları
6 Mart 2019 Açık ilköğretim 2 Dönem Imtihan Soruları
6 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Açık İlköğretim II Dönem Sınav Soru ve Cevapları MEB ile eş zamanlı olarak bu başlıkta yayınlacanaktır Soru ve cevaplara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz
6 Mart 2019 Açık İlköğretim Soru ve Cevapları
(Soru ve cevaplar açıklandığında bağlantı aktifleştirilecektir Soru ve cevapların sınavdan bir hafta sonradan yayınlanması bekleniyorGelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz)
6 Mart 2019 Açık İlköğretim sınav sonuçları ise 8 Nisan 2019'de açıklanacaktır *
6 Mart 2019 Açık ilköğretim 2 Dönem Imtihan Soruları
6 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Açık İlköğretim II Dönem Sınav Soru ve Cevapları MEB ile eş zamanlı olarak bu başlıkta yayınlacanaktır Soru ve cevaplara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz
6 Mart 2019 Açık İlköğretim Soru ve Cevapları
(Soru ve cevaplar açıklandığında bağlantı aktifleştirilecektir Soru ve cevapların sınavdan bir hafta sonradan yayınlanması bekleniyorGelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz)
6 Mart 2019 Açık İlköğretim sınav sonuçları ise 8 Nisan 2019'de açıklanacaktır *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.