Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açık ilköğretim 2009 - 2010 Şifre İşlemleri

Açık ilköğretim 2009 - 2010 Şifre İşlemleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Açık ilköğretim 2010 Şifre İşlemleri
Milli eğitim Bakanlığı Açıkşlköğretim Müdürlüğü kadar 2010 Öğretim Yılı 1 Dönem Tescil Yapan Öğrencilerin Parola İşlemleri ile ilgili bir bildiri yayımlandı Duyurunun ayrıntıları ;

Yeni Tescil Yapan Öğrencilerin Şifre İşlemleri

Açık İlköğretim okuluna 2010 öğretim yılında öğrenim bakmak üzere 02 Şubat06 Temmuz tarihleri arasında başvuran öğrenciler eski programda kayıt yapıldığı için şifreleri bulunmamaktadır Bu durumdaki öğrencilerden belirli kaydı yapılan ve faal ışık halkası gelen öğrenciler şifrelerini edinmek için Irk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvuracaklardır Şifrelerini bölge öğrenciler Açık İlköğretim Okulu Sayfasında öğrenci girişinden sisteme girerek derslik ve ders atamalarını görebilecek, ders seçimi yapabileceklerdir 0610 Temmuz tarihleri arasında yeni kayıt için başvuran öğrenciler yeni programda tescil yapıldığı için rapor çıktısında bulunan şifre ile sisteme girerek işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir Yeni kayıt öğrencilerin dosyaları Açık İlköğretim Okulu Müdürlüğüne ulaştıktan sonra dosya içeriğinde bulunan belgelerle ilgili gerekli teftiş ve incelemeler yapılır Evraklarında herhangi bir eksiklik bulunmayanların derslik ve ders tespit işlemleri yapılarak kayıtları onaylanır Yeni tescil olan ve şifreleri ile sisteme giren öğrencilerden kayıtları onaylananlar derslik ve ders bilgilerini görebilir, ders seçme yapabilirler Hemen Şimdi kayıtları onaylanmayanlar ise bu bilgileri göremezler bu durumdaki öğrenciler ara sıra şifreleri ile sisteme girerek durumlarını yoklama edebilirler

Kayıt Onarım Yapan Öğrencilerin Şifre İşlemleri

Açık İlköğretim Okulunda belirtilen olan eski öğrenciler, kayıt yenileme işlemleri için Irk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvurduklarında, Kayıt onarım işlemi yapılmadan önce Öğrenci Şifre Sıfırlama menüsünden öğrenci için parola tanımlaması yapılacaktır Parola tanımlaması yapılan öğrenciye kayıt yenileme yapıldıktan sonra alınacak raporda tanımlanan parola görülecektir Bu parola ile öğrenci Açık İlköğretim Okulu Sayfasında öğrenci girişinden sisteme girerek ders seçimi yapabilecektir *

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt