Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açık İlköğretim 3. Dönem Sınav Giriş Yerleri

Açık İlköğretim 3. Dönem Sınav Giriş Yerleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Açık İlköğretim 3 Dönem Sınav Giriş Yerleri 2019
19 Haziran Açık İlköğretim Sınav Antre Yerleri

2019 Açık İlköğretim Sınavı III dönem Giriş belgeleri 9 Haziran 2019 de açıklanması bekleniyor 2019 Açık İlköğretim 3 Dönem Sınav antre yeri ve sınav antre belgesiyle ilgili teferruatlar şöyle

19 Haziran 2019'de yapılacak olan Açık İlköğretim 20102019 Öğretim Yılı III Dönem sınavlarına katılacak öğrenciler, 3 Haziran 2019'de imtihan yeri bilgilerinin yer aldığı “SINAVA GIRIŞ BELGELERİNİ Açık İlköğretim Okulu adresindeki ekranın sağ üstteki köşesinde yer alan Öğrenci Girişinden şifreleriyle sisteme girerek öğrenebileceklerdir Şifresi olmayan veya şifresini unutan öğrenciler Millet Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvurarak yeni şifrelerini alabilirler Keza Sınava Antre Belgeleri Ahali Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden de alınabilir (Meb'den yapılan açıklamaya kadar sınav antre belgeleri sınavdan yaklaşık 10 gün önce Açık İlköğretim Okulu adresinde açıklanacak *

858,496Konular
981,720Mesajlar
29,792Kullanıcılar
Üst Alt