Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açık İlköğretim Sınav Soru ve Cevapları Kasım

Açık İlköğretim Sınav Soru ve Cevapları Kasım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bugün düzenlenecek Açıkilköğretim imtihan sorulaırnın yanıtlarını yeniden buradan sizlerle paylaşacağız3 Kasım Pazar günü yapılacak olan sınav sorularının bir kaç gün içerisinde açıklanması bekleniyor3 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan Açık İlköğretim Sınavı soru ve Cevapları açıklanır açıklanmaz sayfamızda bulabilirsiniz

Ayrıca 3 Kasım AİO 1dönem imtihan sonuçları yayımlandığında forumumuzdan bu bilgiyi sizlere duyuracağızBugün yapılacak olan Açık İlköğretim imtihan iş takvimine kadar imtihan sonuçları 2 Aralık 2019 tarihinde açıklanmas bekleniyor

Söz konusu puanlar Açık Öğretim Ortaokulu Data Sistemine aktarılır Aktarılan sınav sonuçlarına göre öğrencilerin ders, sınıf geçme ve mezuniyet durumlarını belirlenir Belirlenen sonuçları sizler Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Sistemine Öğrenci Girişinden sisteme şifrenizlere ile girerek öğrenebilirsiniz

ALT :wwwlarcomupluploadsacikilkoretim84997acikilkoretim84997ALT
*

858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt