Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acık kalpli ne demek

Acık kalpli ne demek
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Acık kalpli acık yurekli,Acık kalpli anlamı,Acık kalpli nedir,Acık kalpli deyimi

Acık kalpli (yurekli): Samimi, ici temiz, ici dışı bir olan kimse anlamındadır

Komşumuz kadar acık kalpli bir adam gormedim

Similar threads

Acık Kalpli (Yurekli) Deyiminin Anlamı Acık Kalpli (Yurekli) Deyimi Acık kalpli (yurekli): Samimi, ici temiz, ici dışı bir olan kimseKomşumuz kadar acık kalpli bir adam gormedim
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Acık Kalplilik Ne Demek Acık Kalplilik Anlamı Nedir Kalpli olma durumu Acık yureklilik temiz kalpli anlamlarında kullanılan bir sozdur
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Acık Yurekli Ne Anlama Gelir, Acık Yurekli : Duşunduğunu olduğu gibi soyleyen, ici temiz, gizli yonu olmayan (kimse), samimi, acık kalpli Ornek cumle : Maşallah Nekadarda Acık Yureklisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Açık kalpli açık iyi kalpli,Açık kalpli anlamı,Açık kalpli nedir,Açık kalpli deyimi Açık kalpli (iyi kalpli): Samimi, içi temiz, içi dışı bir olan kimse anlamındadır Komşumuz değin açık kalpli bir adam görmedim*
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Acık Yureklilik ne demek Acık Yureklilik sozluk anlamı Acık yureklilik; Acık yurekli olma durumu, Samimiyet, Acık Kalplilik anlamlarında kullanılmaktadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,475Konular
981,243Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt