Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açık Lise de Sınavları Kim Yapar? - Açık Lise de Sınavlar Nasıl Yapılır?

Hoş geldin! eray794 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Açık Lise de Sınavları Kim Yapar? - Açık Lise de Sınavlar Nasıl Yapılır?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Açık Lisede sınavlar nasıl yapılır?
Açık lisede sınavları kim yapar
Açık lise sınavları nasıl yapılır, kim yapar

TC Milli Eğitim Bakanlığı ile Anadolu Üniversitesi arasındaki işbirliği protokolü gereğince 19951996 öğretim yılından bu yandan Batı Avrupa ülkelerinde yaşamış öğrencilere sorular Anadolu Üniversitesince hazırlanıp belirlenen sınav merkezlerinde uygulanmaktadır Sınav sonuçları Açık Öğretim Lisesine kazanç ve öğrencinin ders atamaları Açık öğretim Lisesi göre Köln Bürosuna gönderilir Buradan da öğrencilere ulaştırılır
Sınavlara yeralma için kayıt yaptıranlar bu okulun öğrencisi olurlar ve sınavları başarıyla tamamlayanlar bu okulun diplomasını alırlar
Sınavlarla ilgili her türlü tanıtım, bildiri, kayıt, öğrenci işleri, sınav organizasyonu ve postalama işlemleri Anadolu Üniversitesi ve Açık öğretim Lisesi namına Kölndeki Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Bürosu göre yürütülür *

858,505Konular
982,977Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt