Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açık mektup(kesinlikle okuyun süper bişe:()

Açık mektup(kesinlikle okuyun süper bişe:()
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Açık mektup(kesinlikle okuyun süper bişe:() Açık mektup Sana bu m£ktubu çok uzaklardan yazıyorum Şu lahza radyoda s£vdiğimiz şarkı çalıyor v£ b£n s£ni düşünüyorum, dalıyorum hülyalara v£ yin£ tüm içt£nliğiml£ sana döküyorum içimi Ama hiçbir vakit s£nin için böyl£ yazmayı b£c£r£m£miştim Bağlı mat£matik d£ft£rim£ yazdığım saçma şiirl£ri saymazsak £ğ£r D£m£k ki yazabilm£k için hasr£tl£ yanmak g£r£k Hemen is£ t£miz kâğıtlara yazıyorum, adr£sin£ ulaşamayacağını bildiğim hald£ Şimdi is£ çok uzaklardasın ߣn is£ karlı dağlarla ç£vrili, soğuk bir doğu ş£hrind£, loş ışıklı odamdayım Yalnızım ve sh£ni düşünüyorum €vliliğinin birinci yılı Hala s£ni unutamadım Gidişin dün gibi aklımda iki aşkın ortasında sersemlemiş duruşun ve kalßimi, aklımı yanında alıp gidişin Derhal hoyrat £ll£rd£sin Başkalarıyla paylaşıyorsun ömrümü V£ £n güzel bus£l£rini v£riyorsun b£klid£ ona B£n is£ sigaramın dumanındaki hayalin, bird£ fotoğrafınla yaşıyorum Biliyorum s€n bana Kaf dağının ardındaki Anka kuşu dek uzaksın artıq v£ bir o kadarda masalsın Lakin yin£d£ b£kliyorum, g£lm£y£c£ğini bil£ ßil£ Gözl£rimd£ tütüyorsun Sigaramın dumanında v£ bir kadeh karının son damlasında arıyorum s£ni ßulamıyorum v£ irkiliyorum Yüzl£şiyorum g£rç£kl£rl£ Artık mahrum yanımda V£ gidişini hatırlıyorum S£vdamı ve gururumu insafsızca £zişini sana b£yaz g£linlikl£r£ bürünmüş ߣd£ni ve yandaki yabancıyı görüyorum ßiraz B£kliyorum ßu v£da faslından caymanı b£kliyorum Yin£ umutlarım boşa çıkıyor, ardına bakmadan gidiyorsun V£ yin£ irkil£r£k g£rç£k dünyaya dönüyorum Bir sigara daha yakıyorum Hatırlar mısın sigaranın üzerine ismini yazan o kadar iç£rdim Yin£ öyl£ yapıyorum Bird£n vefat g£liyor aklıma Acaba hanqisi b£ni öldürür; s€nin s£vdan mı yoksa bu z£hir mi? Galiba birazcık saçmalıyorum Fakat aşkın emrindeki £tkil£ri olsa g£r£k İşt£ h£r günüm bu f£ryatlarla, sit£ml£rl£ g£çiyor Ummada kaybolmuş bir hayal£t g£mi gibiyim Acaba s£nd£ mi böyl£sin? Yahut hala b£ni mi düşünüyorsun? Hala giyiyor musun siyah kazağını saçlarını topuz yapıyor musun? O halini özl£dim, Kömür karası gözl£rini, £ll£rinin sıcaklığını, s£sini özledim H£r ne değin s£ni görmekten kork samda özl£dim seni €vet seߣbi hayatım! Yin£ sabahleyin oluyor, yeniden gözl£rim uykuya hasret Bu dünyada mahş€r yalnızlığı yaşıyorum bundan böyle Arafat m£ydanında t£k ßaşıma kalmış gibiyim Yani sensiz hiç bir şey anlamlı değil ßiliyorum ne yap samda mahkûmum, kader kalesinde s£nsiz ve ßir ßaşıma kalmaya Ulaşamıyorum sana Vuslattan yanlamasına hiçbir ihtimal değil Hatıralar bil£ fazla uzakta kalıyor Artık bu loş odamda maziye dalıp dalıp gitm£lerimsin Sana bu mektubu ulaştırmayı çok isterdim! Sol yanımda bıraktığın hicran yarasını görm£ni ist£rdim! Fakat yin£d£ sana kızamıyorum, lan£t okuyamıyorum sana v£ s£ni üzm£k ist£miyorum Her d£fasında yaptığım gibi bu m£ktubu da !! Yakıyorum!!!! Video Azbuz ,açık mektup,Müzik, (bu video yazdıgım hikayenin videosu bhen yaptım izlerseniz sevinirim bakalım begencekmisinizacikmektupkesinlikleokuyunsuperbise5c5546d85fdeealt )  

858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt