iltasyazilim
FD Üye
Açık Tost
Tiftik Şarküteri Açık Tost Malzemeleri ( 1 kişilik )
30 gr hindi füme
30 gr italyan salamı
30 gr dana but jambon
12 dilim cheddar peyniri
1 çay kaşığı tane hardal
1 çay kaşığı dijon hardal
23 damla limon suyu
Tuzkarabiber
1 dilim köy ekmeği
12 yaprak marul
Somonlu Açık Tost Malzemeleri ( 1 kişilik )
12 dilim somon füme
1 çengelköy salatalık
1 yemek kaşığı krem beyaz peynir
23 dal frenk soğanı
1 tutam dereotu
1 halka kırmızı soğan
23 damla limon suyu
Taze çekilmiş karabiber
1 dilim köy ekmeği
Tiftik Şarküteri Açık Tost Yapılışı
Hindi füme, italyan salamı ve dana but jambonu jülyen doğrayın ve hepsini karıştırın
Sos için 2 çeşit hardalı ve limon suyunu çırpın Az tuz ve karabiberle baharatlandırın
Köy ekmeğini ızgarada kızartın
Üzerine hardal sosu sürün 1 yaprak marul koyun
Harmanlanmış etleri kabarık şekilde üzerine yerleştirin
En üste cheddar peynirini koyun
Fırının ızgara kısmında 200 derecede peynir eriyene kadar tutun
Yanında yeşil salata veya domates ve salatalıkla servis edin
Somonlu Açık Tost Yapılışı
Krem peynirin içine frenk soğanı ve dereotunu ince kıyıp karıştırın
Çengelköy salatalığı boylamasına şeritler halinde kesin
Köy ekmeğini ızgarada kızartın
Üzerine krem peyniri sürün Salatalık şeritlerini üzerine dağınık bir şekilde yerleştirin Somon fümeyi üzerine koyun Birkaç damla limon suyu sıkın Üzerine taze karabiber çekin
Halka soğan ve dereotu ile süsleyerek servis edin
Tiftik Şarküteri Açık Tost Malzemeleri ( 1 kişilik )
30 gr hindi füme
30 gr italyan salamı
30 gr dana but jambon
12 dilim cheddar peyniri
1 çay kaşığı tane hardal
1 çay kaşığı dijon hardal
23 damla limon suyu
Tuzkarabiber
1 dilim köy ekmeği
12 yaprak marul
Somonlu Açık Tost Malzemeleri ( 1 kişilik )
12 dilim somon füme
1 çengelköy salatalık
1 yemek kaşığı krem beyaz peynir
23 dal frenk soğanı
1 tutam dereotu
1 halka kırmızı soğan
23 damla limon suyu
Taze çekilmiş karabiber
1 dilim köy ekmeği
Tiftik Şarküteri Açık Tost Yapılışı
Hindi füme, italyan salamı ve dana but jambonu jülyen doğrayın ve hepsini karıştırın
Sos için 2 çeşit hardalı ve limon suyunu çırpın Az tuz ve karabiberle baharatlandırın
Köy ekmeğini ızgarada kızartın
Üzerine hardal sosu sürün 1 yaprak marul koyun
Harmanlanmış etleri kabarık şekilde üzerine yerleştirin
En üste cheddar peynirini koyun
Fırının ızgara kısmında 200 derecede peynir eriyene kadar tutun
Yanında yeşil salata veya domates ve salatalıkla servis edin
Somonlu Açık Tost Yapılışı
Krem peynirin içine frenk soğanı ve dereotunu ince kıyıp karıştırın
Çengelköy salatalığı boylamasına şeritler halinde kesin
Köy ekmeğini ızgarada kızartın
Üzerine krem peyniri sürün Salatalık şeritlerini üzerine dağınık bir şekilde yerleştirin Somon fümeyi üzerine koyun Birkaç damla limon suyu sıkın Üzerine taze karabiber çekin
Halka soğan ve dereotu ile süsleyerek servis edin