Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acıkağız Nedir

Acıkağız Nedir
0
107

Similar threads

Açık ağız Ne demek Açıkağız Anlamı Nedir Açıkağız (Hesperis acris ) Turpgillerden bir bitkidir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
arkadaşlar benim tatlı bir balığım var rengarek ve ismini ne koycamı bilmiyorum bana isim bulurmusunuz Cevap: balık isimleri acıkağız hamsi adabeyi lipsoz afis kucuk gumuş ve aterina akya Lichia amia ali bereket yazılı hani altıparmak kutburun kopek b (Dalatias licha)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Acık Sozluluk Anlamı Nedir Acık Sozluluk Ne Demek Acık Sozluluk Anlamı: Acık sozlu olma durumuHer şeyi olduğu gibi soyleyen, sozunu esirgemeyenmanasında kullanılır Ornek Metin: Hayatında gorduğum en Acık sozlu insan her zaman doğru bildiğini soyler
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Acık Gri Ne Demek Acık Grinin Anlamı Nedir Acık Gri: Grinin bir ton acık haline denir Acık gri bir bluz beğendim
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Acık Yeşil Ne demek Acık Yeşil Anlamı Nedir Acık Yeşil Yeşil renginin bir ton acığına acık yeşil denir imagesacikyesilnedir5ad60dda097c8
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,526Konular
981,479Mesajlar
31,430Kullanıcılar
qwertypSon üye
Üst Alt