Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acıkcası Nedir

Acıkcası Nedir
0
111

Similar threads

Acık Yureklilik ne demek Acık Yureklilik sozluk anlamı Acık yureklilik; Acık yurekli olma durumu, Samimiyet, Acık Kalplilik anlamlarında kullanılmaktadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Acı ne demek Acı sozluk anlamı Acı kelimesi 1 Birbirini kesen iki yuzey veya aynı noktadan cıkan iki yarım doğrunun oluşturduğu geometrik bicim, zaviye 2 Mecaz anlamı; Goruş, bakım, yon, anlayış bicimi anlamlarında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Merhaba arkadaşlar bugun sizlere gorduğum bir ruyayı ve ardından bu ruyanın ne anlama geldiğini paylaşacağım Oncelikle cok kısa olarak ruyamı anlatayım ruyamda gorduğum yılanı ortadan ikiye boluyorum fakat bir turlu olduremiyorum surekli yeniden canlandığını goruyorum hatta yanımda kucuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Acındırma ne demek Acındırma sozluk anlamı Acındırmanın anlamı acındırma işidir Acındırma ise; Acınmasını sağlamak Bir cismin yuzeyini acarak bir duzlem uzerine yaymak Alıcıda kullanılan boş film uzerindeki gizli goruntuyu gorulebilir bicime sokmak amacıyla filmi kimyasal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Acıklı ne demek Acıklı sozluk anlamı Acıklı kelimesi Acındıracak, acı verecek nitelikte olan, dokunaklı, uzucu, koygun anlamlarında kullanılmaktadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,856Mesajlar
29,899Kullanıcılar
SattufSon üye
Üst Alt