Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

açıklama alamamaktan bi daha yolliim::(

açıklama alamamaktan bi daha yolliim::(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar azıcık fikrinizi alayım canımın yanmasından bıktım artıkLYaklaşık 10 senedir tanıdığım bir kız arkadaşım varSon 3 senedir ayrıntılarıyla samimi duruma geldik bu bayanla3 sene önce 2 senelik ilişkisinden tam o yeni bölünmüş bende yeni ayrılmıştım 5 senelik ilişkimden sıralar birşeyler olacaktıAma ben dürüst olmayacağını düşünerek bu bayanı yalanlama gibi bir durum olduAma şüphesiz reddedilecek bir hanımefendi yok sadece dürüst olmıyacağını düşündüm o sıralarBiraz daha devam etti o yaz bu durumlar benim kaçıp onun kovalamasıSonra dost olarak kaldık3 senedir bu şart devam ediyor böyle arkadaşlıkla:ama birbirimizin herşeyini bilir duruma geldikAra ara kesintisiz görüşür oldukNerdeyse sırdaşbir takım yakınlaşmalar oldu lakin her zaman o çekingen bende çekingen die pek bişey olamadıSürekli övgüler, fazla yakışıklı olmuşsun falan filan ara ara buluşmalarda vbBen ne istiyorsam ne söylüyorsam ben bundan böyle öle bişey yapmıyorum vb gibi sözler sarfetmeler gerçekleştiHep benzeri ben ne istiyorsam o şeyleri yapıyormuş yada istemediklerimi yapmıyormuş gibi bir hitabe aldıSonunda bir karar aldım ve bu bayana çıkma değil ''Evlenme teklifi yaptım''Yaşlarımız ona yerinde çünküo dek emindimkiAma yanıt hayal kırıklığı!!!!Ben seni arkadaş olarak görüyorum sen benim fazla sevdiğim arkadaşımsın gibi bir laf!!!!Bide şöyle bir şart var bu kızı ailecek yok sülalecek tanıyoruz dedelerimiz bile dostArkadaş kalalım dedi aynen devam etsin dediBende artık böylece birşey olmaz bişey ya belki olmaz dedimBen seninle yapamam falan filan bu şekilde kaldı en sonundaŞöyle bir şart daha var dost kalırsak varacağı yer bellidir dedimoda kalmayalım o zaman dedibu Mesajına cevap atmayınca yarın görüşelim o vakit ok? die bir şey daha söylediGörüşüncede sadece arabada 20 dakikalık bir gezi yaptık acele işim çıktı dedi kaçtı yinedurum nedir ne yapmalı?Biraz uzakta durup gözlemmi yapmalı bazı şeylerin intikamını alıp süründürmekmi istiyorYada yerine koyma lastikmi duruyoruz?Helppp))Çok uzun sure sonra birinde böyle bir karara varmıştım sonuca bak görüyorsunuzL yoksa bu bayan öz güvenini yitirmiş,ilişki yaşamayı göze alamayacak dek korkak,ne oldum delisi gibi sıfatlarla ismini süsleyebileceğimiz insan modelinin 'kaçıyorum işte,anlasana'anlamına gelen cümlesimi?Sonmesajlaşmalarımız ve biraz daha konuşmalarımız mevcut arkadaşız lakin dost olamayız bundan böyle diyor:(((

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt