Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acıklayıcı Nedir

Acıklayıcı Nedir
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Acıklayıcı Ne Demek

Acıklayıcı Anlamı Nedir

Acıklayıcı Bir sorunu gerekli acıklığa kavuşturan demektir

Kendinden once gelen kelimeyi belirten, acıklayan (kelime veya kelimeler Ataturk, yeni Turkiye'nin kurucusu, daima saygı ile anılacaktırcumlesindeki 'yeni Turkiye'nin kurucusu' sozu Ataturk adının acıklayıcısıdır

Herhangi bir konu hakkında bilgiler vermek,bir şeyler oğretmek amacına yonelik anlatım bicimidir Bilgilendirme amacıyla yazılan fikir yazılarında ve bilimsel eserlerde ansiklopediler, ders kitapları, bilimsel yazılar kullanılan bir anlatım icimidir Bu tur yazılar bir konuda bilgi vermek; bir konuyu oğrenmek amacı guder

Similar threads

Açıklayıcı Ne Çağırmak Açıklayıcı Anlamı Nedir Açıklayıcı Bir sorunu gerekli açıklığa kavuşturan demektir Kendinden önce gelen kelimeyi bildiren, ifade eden (sözcük ya da kelimeler Atatürk, yeni Türkiye'nin kurucusu, tekrar tekrar hürmet ile anılacaktırcümlesindeki 'yeni Türkiye'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Acıklama Ne Demektir Acıklama Nedir Anlamı Acıklama, herhangi bir şey hakkında okuyucuya veya dinleyiciye ayrıntılı bilgi veya haber vermek, bir şeyi oğretmek gerektiği zaman kullanılan bir anlatım bicimidir Herhangi bir ozlu sozu acıklamak gerektiği zaman once, verilen sozdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Anlatım bicimleri nelerdir, Anlatım bicimleri ve duşunceyi geliştirme yolları nelerdir, Anlatım bicimleri ornekleri ANLATIM BİCİMLERİ ve DUŞUNCEYİ GELİŞTİRME YOLLARI Ceşitli amaclara yonelik olarak gercekleştirilen anlatımın etkileyici olması icin ceşitli yontemlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Felsefe Nedir? Evrensel bilginin bilimi 1 Etimoloji: Yunanca philosophia bilgi sevgisi demektir Herakleides Ponktikos deyimi ilk kullananın Pythagoras olduğunu soyler, Pythagoras kendisi icin ben bir philosophos'umdermiş, bununla bilginin ve bilgeliğin tutkunu olduğunu anlatmak istermiş Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Anlatım demek, bir kimseye bir şey hakkında bir şey söyleme, bir şey anlatma işidir. Bu söyleme ve anlatma gelişi güzel olmaz. Anlatımı yönlendiren, biçimlendiren yazarın amacıdır. Bir yazar, acaba söz veya yazıyla başvururken neyi amaçlar? Kendini dinleyecek ya da okuyacak olanlar üzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt