Dokunaklı Doğum Günü Sözleri isteyenler için Yürek Parçalayıcı Doğum Günü Sözler Doğum Günü İçin Acıklı Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler ve yakında ben gibi doğum günün kutlamaya hazır olan siz sevgili misafirler, bu yazımızda isteyenler için acıklı doğum günü mesajları paylaşıyor ve yine isteyenler için en güzel doğum günü sözleri konumuzu da güncelliyoruzaciklidogumgunusozleriisteyenlericin5c5567d00150ealt 1549101003 1549101003 aciklidogumgunusozleriisteyenlericin5c5567d02e977gifaciklidogumgunusozleriisteyenlericin5c5567d02e977gif aciklidogumgunusozleriisteyenlericin5c5567d02e977gif Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları tekrar tekrar göremezsin ama senin için tekrar tekrar varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Doğum günün kutlu olsun Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum Doğum günün kutlu olsun Mutluluğun Türk enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı dek düşük, geleceğin demirledin keli dek parlak olsun Doğun günün kutlu olsun Pastanın civarda sevdiklerin, kalbinin civarda sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün kutlu olsun Bugün belki de fazla kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğundan farklısı çünkü tamamen sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi fakat varsın 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum oysa aklıma mutlu bir yaş ve sevgi doymuş nice yıllar dilemekten diğer bir şey gelmiyor Seni seviyorum Sesim hoş olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar! Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldumaciklidogumgunusozleriisteyenlericin5c5567d00150ealt Doğum günün kutlu olsun! Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin hakiki olması Şayet yanında değilim ama bil fakat kalbimin en derin uygun bugünü seninle kutluyorum Nice yıllara Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğum günün kutlu olsun! Saatlerdir aydınlık bir fikir arıyorum sana güzel bir mesaj yollayabilmek, pırıl bir yasam dileyebilmek için Doğum günün kutlu olsun Sağlık basari, mutluluk, aşk seninle olsun, sende defalarca benimle ol! Mutlu Yıllar