Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açıköğretim Fakültesi Büroları

Açıköğretim Fakültesi Büroları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
AÖF Büroları,Adres ve telefon numaraları

AÖF Büroları Açıköğretim fakültesi öğrencilerinin işlemlerini Eskişehire gitmeden(zira merkez Eskişehir dedir) yapmalarını sağlamaktadır

Eğer büroları aramak isterseniz 444 10 26 numaralı telefonu arayabilirsinizİliniz dışındaki bir büroyu seslenmek isterseniz o ilin bölge kodunu da çevirmeyi unutmayın

*

Similar threads

2010 Açıköğretim Kayıtları 2010 Açıköğretim Kayıt Tarihleri Açıköğretim İnternet Kayıtları Eskişehir Anadolu Üniversitesi ’nin Açıköğretim Fakülteleri ’ne internet tatbik ve tescil işlemleri bu sabahtan itibaren başladı yılı Öğrenci Seçme ve Atama Sistemi sonucunda uzaktan eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Tescil kılavuzu yayınlandıktan daha sonra 2008 Açıköğretim Fakültesi kayıt işlemleri hakkında bilgileri buradan öğrenebilirsiniz… 2008 Açıköğretim Fakültesi Yeni Kayıt Tarihi: Yeni Tescil Tarihi: 22 Eylül 17 Ekim 2008 2008 Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin kayıt yenileme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Açıköğretim tescil tarihleri 2019 AÇIKÖĞRETİM 2019 ÖĞRETİM YILI KAYIT YENILEME 20192019 öğretim yılı tescil yenileme işlemleri 28 Kasım tarihinde başlayıp ve 23 Aralık 2019 tarihinde sona ermişti 2019 yılında Kayıt yeniletecek öğrenciler, Öğretim Gideri ve Öğrenci Katkı Payı 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Aöf tescil onarım işlemleri Aöf tescil yenileme tarihleri 2019 aöf tescil onarım ne süre Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde tescil yeniletecek öğrenciler , Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı 1 taksitlerini (ya da tamamını) 20192019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Aöf Kayıt Ücretleri 2019 2019 Aöf Kayıt Ücretleri aöf kayıt ücreti hangi bankaya yatırılıyor aöf kayıt ücreti öğrenme aöf harç ücretleri Tescil yaptıracak aday öğrenciler iki farklı ödeme yapacaklardır Birinci ödeme kitap, sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt