açıköğretim harçları ne dek açıköğretim harçları ne değin açıköğretim harçları aöf ne dek önlisans aöf mektep öncesi öğretmenliği 2008 Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Tescil Onarım Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Maddesi Payı Tutarları Öğretim giderleri tablosu: AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT ve İŞLETME FAKÜLTELERİ Geçen Öğrenciler( Sınavlar Sonucu Bir Üstteki Sınıfa Geçenler ) 1 taksit miktarı: 185ytl 2 taksit miktarı :180ytl AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT ve İŞLETME FAKÜLTELERİ Kalan Öğrenciler ( Sınavlar Sonucu En Az 3 Dersten Başarısız Olup Derslik Tekrarı Yapmak Zorunda Olan Öğrenciler ) 1 taksit miktarı: 140ytl 2 taksit miktarı :130ytl AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ Okul Öncesi Öğretmenliği 3 ve 4 Sınıfa Geçen 1 taksit miktarı: 250ytl 2 taksit miktarı :240ytl CARİ HİZMET MALİYETLERİNE ÖĞRENCİ KATKI PAYI TUTARLARI AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ Ön Lisans programlarında 2 yılını okuyanlar Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programında 2, 3, 4 yılını okuyanlar 1 taksit miktarı: 40ytl 2 taksit miktarı :39ytl Ön Lisans programlarında 3 yılını okuyanlar Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programında 5 yılını okuyanlar 1 taksit miktarı: 60ytl 2 taksit miktarı :58,5ytl Ön Lisans programlarında 4 ve daha pozitif yıl okuyanlar Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programında 6 ve daha pozitif yıl okuyanlar 1 taksit miktarı: 80ytl 2 taksit miktarı :78ytl İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ 2, 3, 4 yılını okuyanlar 1 taksit miktarı: 40ytl 2 taksit miktarı :39ytl 5 yılını okuyanlar 1 taksit miktarı: 60ytl 2 taksit miktarı :58,5ytl 6 ve daha fazla yıl okuyanlar 1 taksit miktarı: 80ytl 2 taksit miktarı :78ytl AÖF, İKT, İŞLFAKÜLTELERİ Katkı kredisi alanlar 1 taksit miktarı: 13ytl 2 taksit miktarı :Yok İKİNCİ ÜNİVERSİTE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ Ön Lisans programlarında 2 yılını okuyanlar Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programında 2, 3, 4 yılını okuyanlar 1 taksit miktarı: 80ytl 2 taksit miktarı :78ytl Ön Lisans programlarında 3 yılını okuyanlar Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programında 5 yılını okuyanlar 1 taksit miktarı: 100ytl 2 taksit miktarı :97,5ytl Ön Lisans programlarında 4 ve daha artı yıl okuyanlar Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programında 6 ve daha pozitif sene okuyanlar 1 taksit miktarı: 120ytl 2 taksit miktarı :117ytl İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ 2, 3, 4 yılını okuyanlar 1 taksit miktarı: 80ytl 2 taksit miktarı :78ytl 5 yılını okuyanlar 1 taksit miktarı: 100ytl 2 taksit miktarı :97,5ytl 6 ve daha artı yıl okuyanlar 1 taksit miktarı: 120ytl 2 taksit miktarı :117ytl ÖĞRETİM GİDERİ VE CARİ HİZMET MALİYETLERİNE ÖĞRENCİ KATKI PAYI ÖDEME TARİHLERİ VE ÖDEMENİN YAPILACAĞI BANKA 1 VE 2 TAKSİTLERİN ÖDEME BAŞLANGIÇ TARİHİ : 24 Kasım 2008 1 TAKSİT ÖDEME BİTİŞ TARİHİ : 26 Aralık 2008 2 TAKSİT ÖDEME BİTİŞ TARİHİ : 27 Şubat ÖDEMENİN YAPILACAĞI BANKA : Vakıfbank