Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açıköğretim kayıt tarihleri

Açıköğretim kayıt tarihleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Açıköğretim tescil tarihleri 2019

AÇIKÖĞRETİM 2019 ÖĞRETİM YILI KAYIT YENILEME

20192019 öğretim yılı tescil yenileme işlemleri 28 Kasım tarihinde başlayıp ve 23 Aralık 2019 tarihinde sona ermişti 2019 yılında Kayıt yeniletecek öğrenciler, Öğretim Gideri ve Öğrenci Katkı Payı 1 taksitlerini kayıtlı tarihler aralarında ödemek zorundadırlar
Ödemeyi Vakıfbank Internet Şubesinden, Vakıfbank ATM'lerinden, 444 0724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından 23 Aralık tarihi saat 23:30 a dek ve bütün Vakıfbank Şubelerinden ise 23 Aralık 2019 tarihi çalışma saati bitimine değin yapabileceklerdir
Belirli tarihlerde ödemelerini yapmayan öğrencilerin KAYITLARI YENİLENMEZ ve bu öğretim yılında sınavlar dahil hiçbir öğrencilik hakkından yararlanamazlar Açıklanmış tarihten sonradan, sebeple olursa olsun (rapor dahil) hiçbir bahane kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme süresi muhakkak uzatılmayacaktır

Kayıt onarim bedelini bankaya ödedikten sonraki 2 çalışma günü içerisinde kaydınız otomatik olarak yenilenecektir Kayıt yenileme bedelini bankaya ödedikten daha sonra 20192019 öğretim yılı bandrolünün öğrenci kimlik kartınıza yapıştırılması için AÖF büronuza başvurunuz 20192019 öğretim yılı kitaplarınızı (varsa) almak istiyorsanız, öğrenci kimlik kartınızla 28 Kasım ile 30 Ocak 2019 tarihleri aralarında AÖF büronuza başvurmalısınız Kayıt yenileme işleminizin gerçekleşip gerçekleşmediğini, aşağıdaki kutuya TC kimlik numaranızı yazarak yoklama edebilirsiniz Bankaya bedel ödedikten sonradan 2 iş günü geçtiği halde halen tescil yeniletmiş görünmüyorsanız AÖF Büronuza, öğrenci kimlik kartınız ve ödeme yaptığınız banka dekontu ile başvurarak veri alabilirsiniz *

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt