Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acil !! 2 saniye bakıp lütfen fikrinizi paylaşın arkadaşlar

Acil !! 2 saniye bakıp lütfen fikrinizi paylaşın arkadaşlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 3 notebook arasında kaldım bütçem max 2500 lira Siz olsanız hangısını alırdınız ?

Benim gönlüm Hp Envy Ultrabook'ta Ekran kartı işlemci + SSd olması hafiflik gibi özellikleriyle aklımı çeliyo sizin de fikirlerinizle birlikte bu cihazlardan birisini alıcam arkadaşlar Bu üçünü performans olarak karşılaştırabileceğim bir site varsa onuda yazarsanız sevinirim İyi forumlar

HP ENVY D4M49EA 156İNÇ CORE İ7 3517U 19 GHz30 GHz AMD HD8750 500 GB+8 GB SSD ULTRABOOK
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

LENOVO Z500 156 İNÇ CORE İ7 3632 QM 22 GHz 34 GHZ NVDİA GT 645M 1TB HDD

DELL İNSPİRON 173 İNÇ CORE İ7 3537U 20 GHz 31 GHz AMD HD 8730 1 TB HDD

Similar threads

Arkadaşlar 3 notebook arasında kaldım bütçem max 2500 lira Siz olsanız hangısını alırdınız ? Benim gönlüm Hp Envy Ultrabook'ta Ekran kartı işlemci + SSd olması hafiflik gibi özellikleriyle aklımı çeliyo sizin de fikirlerinizle birlikte bu cihazlardan birisini alıcam arkadaşlar Bu üçünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar 3 notebook arasında kaldım bütçem max 2500 lira Siz olsanız hangısını alırdınız ? Benim gönlüm Hp Envy Ultrabook'ta Ekran kartı işlemci + SSd olması hafiflik gibi özellikleriyle aklımı çeliyo sizin de fikirlerinizle birlikte bu cihazlardan birisini alıcam arkadaşlar Bu üçünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Ana kart: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız İşlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ram: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ekran Kartı: Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sistem Özellikleri; Kasa : CORSAIR Carbide Series 400R CC9011011WW PSU Yok MidTower Kasa Mesh Panel Siyah Usb+Ses+Firewire PowerSupply :CORSAIR CX750 750W 80 Plus Bronze Atx Psu CP9020015EU Anakart : GIGABYTE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sistem Özellikleri; Kasa : CORSAIR Carbide Series 400R CC9011011WW PSU Yok MidTower Kasa Mesh Panel Siyah Usb+Ses+Firewire PowerSupply :CORSAIR CX750 750W 80 Plus Bronze Atx Psu CP9020015EU Anakart : GIGABYTE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,526Konular
981,482Mesajlar
31,443Kullanıcılar
haluySon üye
Üst Alt