Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acil bakın...!!!...

Acil bakın...!!!...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Baakın Ben Just Cause 2 adında bi oyun indirdim KURDUM ***** YAPTIM Oyunun simgesine tıkladım ve girdim İyi Has AçıldıNew Game dedim ve beklemeye başladım

Chaos
BURDA RESİM VAR
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ ~~~
~~~~~~~~~~~

(burda daire dönüyor)
LOADİNG

~~olan yerlede İpucu yazısı vardır Neyse Ekran anlatıığım gibi AçılıyorSonra BURDA RESİM VAR yazan yerdeki resimler değişmeyi bırakıyor hep aynı ipucunda ve resminde kalıyor Sağ altaki Daire dönmeye devam ediyorAMA NE KADAR BEKLERSEM BEKLİM OYUN AÇILMIYO Lütfen yardım edin Oyunun *****i yanlışsa YENİ ***** İÇİN LİNK ATINŞimdiden TEŞEKKÜRLER YARDIM EDENE +Rep yapamasamda TEŞEKKÜR İyi Forumlar

Similar threads

Senaryoda Atladığımız Ayrıntılar Aşağıdaki ayrıntıların hepsi konuşmalarda geçmekte, introları izlemek ve anlamaya çalışmak oyunun gidişatı açısından çok önemli * CJ Liberty City'e gittikten sonra bir dönem hayvan terbiyeciliği yapmıştır * Big Smoke Ganton dışında oturmasını şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Tam çözüme girmeden önce birkaç bilgi vereyim Oyuna girince kontrolleri değiştirmenize gerek yok Oyunun kontrolleri çok iyi ayarlanmış I tuşu kılıç saldırısı, J tuşu silah saldırısı, K zıplama, L kol saldırısı ve space yaratığa kilitlenme, hareket için W,A,S,D den yararlanabilirsiniz Ayrıca A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
link yasak nfs2 hile: NFS2U +10 Trainer cod 4 hileleri: COD 4 TRAİNER cod 2 hileleri: Hileleri aktif etmek için; OPTION GAME OPTION a gidin ve console u aktif hale getirin, YES e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale getirir, LOAD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Max Payne 2: The Fall of Max Payne PC Hile Kodu Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın clear konsolu temizler coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
İlk oyuna dair küçük bir video seyredip anıları tazeledikten sonra asıl oyuna dönüyoruz Kahramanımız olanları anlama çabasında asistan kıza sorular sorarken, kendisinden Animus adlı cihaza yatması isteniyor Herhangi bir tuşa basarak Animus? uzanın 15 yüzyıl İtalyası?da doğum sancıları içinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt