Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

acil destek ayarın kızla konuşmam lazım takviye edermisiniz

acil destek ayarın kızla konuşmam lazım takviye edermisiniz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben lise 2 öğrencisiyim lise 1 e dışarı giden bi kızı beğeniyordum birgün kısmet eseri blackberry messenger dan beğendiğim kızın pin'i geldi hiç kimseyi eklemem bende ekleyesim tuttu ekledim o kız olduğunu farkettim çok sevindim ast sonra arkadaşlarıma da danışarak kızla muhabbet kurmaya çalıştım kız önce soğuk davrandı 2 hafta hiçbirşey yazmadım daha sonra sınav haftası defterini bulamıyormuş bende özellikle istediğin bir konu varsa yollabilirim eski defterim duruyor dedim yok buldum hemen dedi sonradan bidaha konuşmadıkast bu süreler içinde sınıflarımız yanyana olduğu için hep kesişiyorduk bazen beni arkadaşlarına gösteriyordu bunun farkına varmıştım kapıdan geçerken bak orda oturuyor gibisinden şeyler duyuyordum bugün kıza ondan hoşlandığımı söyledim blackberry messenger üzerinden kız onunla hiç muhabbet etmediğimizi nasıl hoşlandın hoşlanmamışsındır falan dediyarın büyük bir olanak kızla hesaplaşma gibisiden bir hitabe olucak acilen takviye edebilirmisiniz kızla ne konuşmalıyım kız çok populer bi kız bense çok tanıdığı olan hertenefüs muhabbet edicek 10 dan artı birey bulabilecek kapasitede birisiyim yakışıklı olduğum söylenebilir azıcık kilom var fakat beden geliştirme ve yüzme sporlarıyla uğraşıyorum ya göbek falan değil vücuda dağılmış halde kilom neyse yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler