Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acil: Fikirlerinizi Bekliyorum Laptop Tavsiyesi İçin

Acil: Fikirlerinizi Bekliyorum Laptop Tavsiyesi İçin
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum
Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa sıcaklık sorunu yaşarsın dendi performans olarak da i5 daha mantıklı dediler ve i5 e yönlendirdiler Ama hala işin içinden çıkabilmiş değilim sizlerde fikir verirseniz sevinirim birde neden o bilgisayarı tercih edeceğinizide yazarsanız bende körü körüne odaklanmamış olurum Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
1 Bilgisayar: Asus X541UJGO454
Adresi: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Fiyatı: 1784 TL

2 Bilgisayar: Acer E5553GT7Q5
Adresi:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Fiyatı: 1614 TL

Beni Acer Amd a10 işlemcili bilgisayar cezbetmişti Nedeni de 8 gb ram, 1TB hard disk , 4 çekirdek işlemci
Asus da ise 4gb ram 500 GB harddisk ve 2 çekirdekli bir işlemci var

yani Kağıt üstünde Acer fark atıyor ama performansda, ısınma sorununda, malzeme kalitesinde hangisi daha önde gelir sizce

Similar threads

İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Merhabalar gecenlerde laptop aldim ACER V3772G NOTEBOOK CORE İ5 4200M12GB1TB173''2GB GTX760 Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ve ekrani hic hosuma gitmedi, en ufak bi aci degisiminde beyazliyo karariyo vs ve bi arkadasim MSI GE70 NOTEBOOK onerdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Başka bi yer bulamadım Cevap bulmak amacıyla buraya yazıyorum Annem ablam evlenince (haliyle evdeki en sağlam pc gidecek) yeni bilgisayar alcağım dedi Sınırım 1500 tl Önerdiğiniz bi bilgisayar varmı şunlara uysunda W8 Laptop 610 saat pil ömrü Sağlam bi bilgisayar (510 oyunda anca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Başka bi yer bulamadım Cevap bulmak amacıyla buraya yazıyorum Annem ablam evlenince (haliyle evdeki en sağlam pc gidecek) yeni bilgisayar alcağım dedi Sınırım 1500 tl Önerdiğiniz bi bilgisayar varmı şunlara uysunda W8 Laptop 610 saat pil ömrü Sağlam bi bilgisayar (510 oyunda anca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt