Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acil Nedir

Acil Nedir
0
89

Similar threads

Acil Ne Demek Acilin Anlamı Nedir Acil: Hemen yapılması gereken, ivedi, ivedili, evgin, mustacel Bu evrakın acil teslim edilmesi lazım
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
tez nedir özetle Çabuk; Telaş, Ivedi anlamında kullanılan bir sıfattır 1 Tez davranma zorunluğu, aceleşipşak, acele meslek 2 şipşak, ivedili, acele, müstacelivedi Çabucak İvede ve Tez kelimesinin ingilizcesi; Urgently Hurriedly Ivedi sözcüğünün cümle içinde kullanımı; nöbetçi çavuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
ambulans ve acil bakım teknikerliği nedir ambulans ve acele bakım teknikerliği ambulans ve acele bakım teknikeri nedir Kaza, yangın gibi felaketler sonucunda yaralananlarla, kalp krizi, felç, solunum yetersizliği gibi nedenlerle ansızın bire hastalanan insanları, gerektiğinde bulundukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Derhal Ne Demektir Acilen Nedir Anlamı Acele Ile, müstacel olarak, serian, anında: Mektebin Hemen açılması isteniyor Zaman geçirmeden, kısa bir sürede, derhal, alelacele anlamlarında kullanılan bir kelimedir Misal: Yataktan acilen doğruldu A İlhan Misal: Şimdi giyindim, yığın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Aile İçi Şiddet Acil Destek Hattı numarası Aile İçi Güç Acil Destek Hattı telefonu Aile İçi Zor Acele Yardım Hattı nasıl kuruldu Aile İçi Güç Ivedi Yardım Hattı nedir Aile İçi Kuvvet Acele Yardım Hattı Aile İçi Güç Acil Yardım Hattı, Hürriyet gazetesinin 2003 yılında aile içi şiddeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
982,191Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt