Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acil Servis - Yusuf Yusuf gitar akoru

Acil Servis - Yusuf Yusuf gitar akoru
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Acil Servis Yusuf Yusuf şarkısı nota
Acil ServisYusuf Yusuf akor, tab, nota

imagesacilservisyusufyusufgitarakoru5adaaf52ee579
G F D G
Carpıktır dişleri fırcalamaz onları ama umrunda değil
G F D G
Daha onbir yaşında tum yuku sırtlamış ama farkında değil

C Bb
Ay dede gorunuce piyasasına duşer
C D
Karanlık sokaklarda ekmeğini arar

G
Yusuf yusuf,Yusuf yusuf
F D G
Kimse senin farkında değil
G
Yusuf yusuf,Yusuf yusuf
F D G
Bunlar senin umrunda değil
G F D G
Sakız satar bazen,bazen hırpalanır Yusuf yine gulumser
G F D G
Hava soğur bazen,bazen sırılsıklam Yusuf yine gulumser

C Bb
Karanlık sokaklarda evine kosar
C D
O da ana kuzusu senin kadar,benim kadar

G
Yusuf yusuf,Yusuf yusuf
F D G
Kimse senin farkında değil
G
Yusuf yusufYusuf yusuf
F D G
Bunlar senin umrunda değil

Similar threads

En İyi Gitar Tabları Gitar Tabları Kolay Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saclarında, es gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Teoman Yalnız Kalpler Sutunu akor,tab,nota Teoman Yalnız Kalpler Sutunu şarkısı notası Yalnız Kalpler Sutunu gitar notası,akoru,tabı imagesteomanyalnizkalplersutunugitarnotasi5adaab1c0ba1f C G D Hayali girmekti eve, anahtarsız Am G D Zili calarak sadece C G D Hic bakmamıştı gozu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Nil Karaibrahimgil Seviyorum sevmiyorum gitar akoru İntro: F#m Bm G e2224444555555&999&109755&7775575) 2 kez B) G) D) A) E) F#m Seviyorum Sevmiyorum Kaç yaprak var bilmiyorum Ben seni,kopardım attım Bm Kendimi toparlıyorum F#m Var mı şu anda başka biri? Onu bana benzettin mi? Ne yaparsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Gitar Akorları Gitar Akorları Nasıl Olur Gitar Akorları Misal Duman Herşeyi Yak intro: Dm C Bb Dm,Dm C Bb Dm son: Gm Bb A Dm Dm C Bb Beni yak kendini yak her şeyi yak Dm C Bb Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak A Bb İster öp okşa istersen öldür Gm A Aşk için ölmeli aşk o süre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
GÜZEL AHLAK SAHİBİ OLMAK İÇİN NEFİS TERBİYESİNDE SİSTEMLİ OLARAK AŞILMASI GEREKEN SAFHALAR 1) Nefsi Emmare ( Kötülüğü emreden nefis ): 1) Yusuf 53 241 Nefis gerçekten kötülüğü şiddetle emreder ancak Rabbimin esirgediği nefis müstesnadır Dikkat edersek; insan dışındaki canlılar taş ve sopa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,699Mesajlar
29,773Kullanıcılar
LIVELYSon üye
Üst Alt