Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

acil space enginers yardım

acil space enginers yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar gün akşam steamdan space enginers aldım oyunu yükledim oyun en düşük ayarlarda bile kasıyor oynanmayacak şekilde gta 4 oynuyorum rust oynuyorum cs go full yüksek seviyede oynuyorum garys mod felan her şeyi kasmadan oynuyorum ama space enginers cok fazla kasıyor ekran kartı kesinlikle güncel oyunun sistem gereksinimlerinin üstünde benim sistemim :İntel core 2 duo CPU 293 ghz 293 ghz 4gb ram 64 BİT İişletim sistemi amd radeon hd 5450 ekran kartım varOYUNU 40 TL YE ALDIM GİTTİ

Similar threads

Arkadaşlar bilgisayarıma GTA 4 yükledim ama kasarak onanıyor neden olduğunu anlamadım İŞTE SİSTEMİM Ekran Kartım: ATI Radeon HD 5450 Ram: 8GB DDR3 İşlemci: 280 GHZ İntel Dual Core HDD: 500GB İşletim Sistemi: Windows 81 PRO
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Herkese merhaba arkadaşlar Aslında bu konuyu açmamın sebebi donamımda veya yazılımda her hangi bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek istedim Aşağıya sistemimi yazacağım ve bu sistemle ben GTA V' de 3040 arası (nadiren 2829 a düştüğü oluyor) CS GO' da ise ortalama, genellikle 80 FPS alıyorum Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Arkadaşlar Bu kasma Olayı normal nette dolaşırken felan cok fazla yok normal herkeste olabildiği kadar ama oyunlara girince farklılaşıyor donuk donuk oynuyor kasıyor bilgisayar Knight Online oynuyorum ama istediğim verimi alamıyorumformatta atıyorum herşeyini yüklüyorum ama yinede istediğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
iyi forumlar arkadaşlar dün steam üzerinden gta v i satın aldımindirdim oyuna stroy mod da giriyorum fakat bir süre sonra oyun donuyor bekliyor ve çalışmayı durdudu hatası veriyornedeni ne olabilir acaba ? bilgisayarda high ayarlarda hiç kasmadan çalışıyor sistem özelliklerim: işlemci: intel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
pcyi toplayalı daha 1 sene olmadıgtx970 4gb ekran kartım var fakat oyunlarda fps düştü(cs go 400450 pingten 150200 e düştü ve çok kasıyor)bayramda 1 hafta boyunca hiç pc açmadımgeldiğimde birden kasmalar başladıcs go pes16 ve gta 5 gayet akıcı oynardım fakat şuan ani hareketlerde oyunda donmalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,530Kullanıcılar
oeviniSon üye
Üst Alt