nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
ACIL UYARI:
ü BURAK U kod adlı bir hacker rekor denemesi için bütün Türkiye ’ de fakat kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi onaylama pozitif tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin
ü Bir çok aşina kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum
AYRICA;
Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE GÜVENLI OLMAYAN BİR VİRÜS KEŞFETTİLER
Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM DEĞIL
Ø BU ViRUS 'MATRiX ’ E HOS GELDiNiZ'OLAĞAN ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR
Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!
Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,
Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR
Ø BUNU ALIKOYMAK iÇiN ' LÜTFEN ' EMAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN
Ø BU VİRÜSÜN ALIŞILAGELMIŞ : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DIKKAT!!!!!,
'MATRİXE GÜZEL GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!
Belirli KARAOĞLU 0 505 466 22 51
İçişleri Bakanlığı Kontrolörü *
ü BURAK U kod adlı bir hacker rekor denemesi için bütün Türkiye ’ de fakat kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi onaylama pozitif tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin
ü Bir çok aşina kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum
AYRICA;
Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE GÜVENLI OLMAYAN BİR VİRÜS KEŞFETTİLER
Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM DEĞIL
Ø BU ViRUS 'MATRiX ’ E HOS GELDiNiZ'OLAĞAN ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR
Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!
Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,
Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR
Ø BUNU ALIKOYMAK iÇiN ' LÜTFEN ' EMAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN
Ø BU VİRÜSÜN ALIŞILAGELMIŞ : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DIKKAT!!!!!,
'MATRİXE GÜZEL GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!
Belirli KARAOĞLU 0 505 466 22 51
İçişleri Bakanlığı Kontrolörü *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.