Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar crashday'ı yükledim sonra mount image yaptım herşeyi denedim ama hata veriyo(wrong disc plase insert crashday CDDVD)nolur yardım edin edene +rep (ama rep nasıl verilir bilmiyorum anlatsın veririz)
Arkadaşlar oyunu yükledim ***** filan her türlü gerekeni yaptım ama oyuna tıkladımmı
Wrong disc inserted
Please insert the CDDVD
diye bir hata veriyor ve diğer sembole tıkladığımda siyah ekran geliyor oyuna girermiş gibi oluyor sonra atıyor bunu nasıl yapabilirim lütfen yardım +rep veririm
ben san adreas aldım yükledim vorbisfile dosyası istiyor o dosyayı indirdim ama nasıl ne yapçamda vorbisfile istemiyecek bide bir arkadaş masaüstündeki dosyaya sağ tıklı özeliklercen uyumluluğa gir oradan windows 2000 yap demiş yaptım oyunu başlıyorum play san andreas diyorum wrong disc inserted...
ben san adreas aldım yükledim vorbisfile dosyası istiyor o dosyayı indirdim ama nasıl ne yapçamda vorbisfile istemiyecek bide bir arkadaş masaüstündeki dosyaya sağ tıklı özeliklercen uyumluluğa gir oradan windows 2000 yap demiş yaptım oyunu başlıyorum play san andreas diyorum wrong disc inserted...
arkadaşlar DMC3 ü yükledimAçmaya çalışıyorum hata veriyor
wrong disc inserted
Please insert the CDDVD dvd sürücüde ama yine bu hatayı alıyorumlütfen yardım edin
Crack yaptım ama bunun crack viraz değişikasr die bi dosya var onu atıyorsun yüklediğin yere öyle açıyorsun ama olmuyorEğer...
Öncellikle herkese merhaba bu uzun bir yazı olcak hepinizden acıl yardim istiyorum1 Mb NFS Carbon indirdim icinden MDS ve MDF dosyaları cıktı bunları ben okutunca setup cıkmıyo sadece dosyalar cıkıyo ve 2 tane winrar dosyası bunlarda acılmıyo tabii sonra ikisini birlikte okuttum gene aynı netten...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.