Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acil yardım lütfen bakın ve neden oldugunu söyleyin....

Acil yardım lütfen bakın ve neden oldugunu söyleyin....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
pc ye 2 gb lik ram taktım önceden 2 gb gösteriyorsa simdi 325 diye gözüküyor bunun 4 gözükmesi gerekmiyomu ??? sistem şöyle 43004500 ati paylaşımlı ekran kartı 512 lik ve 1024 lük olarak dualcoer intel e6500 293ghz ram i götürüncede cözemediler mghzini (samsung 1060 2 gb lik ram ) bana 1333 lük ram verdiler bunu bi dene getirirsin dediler oyunlara giriyorum ve 2 gb likten bi farkıda yok lütfen yardım (

Similar threads

beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt