Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

acil yardim lutfen

acil yardim lutfen

Similar threads

arkadasalr ben masa ustu bilgisayarimdan gta 4 oynayabiliyorum fakat laptobumada yuklemek istedim seyahat halinde oynamak amaci ile ekran karti ozelliklerim yetmedigi icin vazgectim fakat daha sonra gordugum uzere ayni grafiklere sahip laptoplar bu oyunu bi sekil oynayabiliyor youtube ve bir cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Gta 4 episode from liberty city bugun alip yukledim oyunu gay tony bolumunu oynuyorum arabayla klube gidince video bitiyor sonra gonderme hatasi geliyor karsima lutfen yardim plsss Sistem oldukca cok Iyi windows 7 ultimate i7 16 gb ram 350ghz Ekran karti NVIDIA GeForce GTX 480
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Rust çakması var bende 1,2 gün önce arkadaşlarla oynarken sw'den hack kullanmadığım halde banlandım '' pompalıyla adam oldurdum diye '' İşte benim'de aklıma o anda arkadasımın dediği antiban geldi Zaten 1,2 gün öncede denemiştim ve işe yaramıştı ! Ama yaptıktan sonra sw'ye giremedim ''...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt