Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar bilgisayarimda windows 7 kurulu gta 4 yuklemek istiyorum ama setupexe ye tikladiimda unsupported 16bit application sorununu verio benim sistemim 64 bit yardim lutfen
arkadasalr ben masa ustu bilgisayarimdan gta 4 oynayabiliyorum fakat laptobumada yuklemek istedim seyahat halinde oynamak amaci ile ekran karti ozelliklerim yetmedigi icin vazgectim fakat daha sonra gordugum uzere ayni grafiklere sahip laptoplar bu oyunu bi sekil oynayabiliyor youtube ve bir cok...
Gta 4 episode from liberty city bugun alip yukledim oyunu gay tony bolumunu oynuyorum arabayla klube gidince video bitiyor sonra gonderme hatasi geliyor karsima lutfen yardim plsss
Sistem oldukca cok Iyi windows 7 ultimate i7 16 gb ram 350ghz Ekran karti NVIDIA GeForce GTX 480
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Rust çakması var bende 1,2 gün önce arkadaşlarla oynarken sw'den hack kullanmadığım halde banlandım '' pompalıyla adam oldurdum diye ''
İşte benim'de aklıma o anda arkadasımın dediği antiban geldi
Zaten 1,2 gün öncede denemiştim ve işe yaramıştı !
Ama yaptıktan sonra sw'ye giremedim ''...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.