Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acil yardim lÜtfen

Acil yardim lÜtfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaslar ben bir kizi cok seviyorum ve oda beni cok seviyor lakin maalesef bir hafta önce ayrildikayrilma sebebimiz huylarimiz uymuyormusbenim ondan istedigim 2 sey vardi giyimine uyarı etmesi denize bikiniyle girmemesiönce kabul etti,fakat sonra isteksizce kabul ettigini sölede ve böyle mutsuz olacakmis
sonradan abisiyle bulustum ayni seyleri onada dedim baya saygisiz davrandim,sonradan 2 gün daha sonra özür diledim lakin bir ise yaramadi iliskimize karsisimdi onun kafasi cok karisik bir yanda mantigi diger yanda duygularifakat mantigi agir basiolakin beni hala cok seviyoronun icin ayrildilakin sonradan anladimki onun icin herseye yapmaya hazirim defalarca kendisiyle konustum hatalarimi kabul ettigimi söyledim inanmiyor yalnızca evlenenesiye değin o kadar görünecegimi saniyor sonradan eski halime geri dönecekmisimonu cok seviyorum oda beni hala sevdigini biliyorum
fakat 2 hafta önce benimle kontagi ayrıntılarıyla kesdi,bidahada konusmicani söyledi
aradan süre gecti biraz ben uğraş ettim ve bir 4 gündür yeniden konusmaya basladikama bana ümitlenme diyor bidaha beraber olmicaz diyordün sonkez bulusalim dedi bana sarildi beni öptüsevdigini hala biliyorum lakin mantigiyla hareket ediyor duygulariyla degil ve tekrar en kisa zamanda kontagi kesecekmisfazla kontakta kalmak istemiyormus
bu kiz geri gelir mi??süprizlermi yapsam napsam nolur yardim edin??

dün gece msnde konusduk karsilikli göz yaslari döktük sonra anında konuyu degistirmek istedi,beni kendinden sogutmak icin bana kötü davranio istemiye istemiyefakat hala seviyormesela beraber telefonda uyudukben uyuma numarasi yaptimbana sesizce beni cok sevdigini söylediben duydum sonra anında red etti

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt