acele takviye lütfennn sevgilim bana armağan almıyor sevgilime yılbasında spor çanta almya karar verdm ve beraber tercih etmek istedim ona bunu söledgmde keyfi kactı ama topcu oldgndan işine yarıcak çantayı kendi seçmesi daha dogru olur die sölemiştmmeger bana alıcagı hediyeyi düşünmemiş benim alıcak oldgmu duyunca üzülmüş tasa etmemesi gerektgni söledm daha sonra dökülüverdi dogumgünümdede armağan almamış oldugunu uzun zaman almıyınca aklına hediye almanın gelmedgni maaşını aldıgını ama kadın gününe yatırdgnı söledi paranın ilerde sıkıtıgında işe yarıcagını düşündgünü anlattı geriye doğru kalan paranında ama yanıma gelmeye yeticegni söledi(kocaelide suan)100 lirası kalmış üzülme lüzum yok yanıma gelmen yeter dedim lakin icimde kurtlar dolanmıo desem yalan olur ona bölece paranı harcamamş olursun zaten harcıcak biyerde değil birikmiş olur filan dedim oda evet harcıcak biyerde değil boşuna gitmemiş olur deditabiki parasını birktirmek istemesi cok hoş ama icimde bi değişkenlik zaten benden kmlerce uzakta ve bana yeterince deger vermedgni düşünmeye basladım biyandan armağan alamadıgı için üzüldügünüde görüyorum fakat küçük bi hediyeyle gönlümüyapmasını ona benmi sölemeliyim yani bi toka bile alsa düşüncedir yada hic para harcamadanda bişe yapabilir bn ona neler yapmıştım 3 senenin emegi var ne yapmam gerektigini bilmiyorum böle bi sebepten ondan ayrılmanında sacma olucgnı düşünüyorum zaten onsuzda bi hayat düşünemiyorum bütün bi cıkmazdayım nolur tezgâhtar olunn demin 18 yaşındayım bana fikir vercek ablalara ihtiyacım var