Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acil Yardım pls Foxconn N15235 anakar driveri lazım

Acil Yardım pls Foxconn N15235 anakar driveri lazım
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil lazım konuyu nereye açacagımı bulamadım umarım doğru yere açmıştırım lütfen birisi yardım etsin

msn adresim i yazıyorum bilen birisi ekleyip yardımcı olsun lütfen

email*protected com

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
arkadaşlar öncelikle merhaba w7 kurulu olan laptopuma masaustumde zevkle kullandıgım ultra xp sp3 kurdum Normalde tüm driverları kurulumda otomatik kuruluyor fakat ses sistemi aygıt yöneticisinde var görünmesine rağmen ses cıkmıyorBirde ondan bağımsız hd audio veri yolundaki ses aygıtı var o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
arkadaşlar öncelikle merhaba w7 kurulu olan laptopuma masaustumde zevkle kullandıgım ultra xp sp3 kurdum Normalde tüm driverları kurulumda otomatik kuruluyor fakat ses sistemi aygıt yöneticisinde var görünmesine rağmen ses cıkmıyorBirde ondan bağımsız hd audio veri yolundaki ses aygıtı var o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,497Konular
982,021Mesajlar
30,003Kullanıcılar
jaxygov31Son üye
Üst Alt