Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acil Yardım

Acil Yardım

Similar threads

Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim çünkü daha yeniyim buralarda bir arkadaşımdan hediye leptop aldım fakat yaz aylarından mıdır bilemiyorum klavyesine dahi dokunulmayacak kadar ısınıyor fan sesi filan da duymuyordum bende içini açtım aletin gördüğüm manzara beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Merhaba Arkadaşlar Oyun oynarken mesala lol oyunun ilk 10 dakkası FPS 60 civarlarında ama bazen 5 10 dakkalığında bazen 15 bile olabiliyor FPS 20 civarlarına geliyor bunun nedinin ısınmasındandır diye Laptop Soğutucu aldım ama gene sistemim ısınıyor Bilgisayar Acer Aspire V3571g Modeli 3 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
ben bu ps2 (mouse) u usb yola çevirerek laptop a takmak istedim ilk önce gittim usb mouse alacaktım ama acaip pahalı mübarek optik mouse alıyorum sonra evde bi tane dönüşrücü vardı onu benim leptopa deniym dedim dönüştürücünün birini atele A4 tech (3 melyonluk kullan at)mouse a taktım diğerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Selamın aleyküm arkadaşlar Geçen günlerde leptopuma bişe oldu ve ancak 2 3 kere den sonra açılmaya başladı Açma düğmesine basıyorum ama ekrana hiç bişey gelmiyor ne yapmam lazım 50 60 kere denedim bişey farketmedi yardım eden herkeze teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Beyler bi arkadaştan Xerox Docuprint P8e yazıcı aldım Sadece power kablosu vardı Leptopa takma kablosu yoktu Bi ara kablo aldım usb girişli Aldığım yer kabloyu tak otomatik driveri yükler dedi takınca yükledi Yazıcı kusursuz çalışıyor deneme çıktılarında fakat pcden komut verince yazdırmıyor ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,509Konular
980,866Mesajlar
30,716Kullanıcılar
l11n44aSon üye
Üst Alt