Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Oyun Oynarken Leptop Kapanıp Duruyordu Soğutucu Aldım Fakat Hala Devam Ediyor Leptop Markası Acer Aspire 5755G Soğutucunun Markası İse Microsoft Acil Çözüm
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim çünkü daha yeniyim buralarda bir arkadaşımdan hediye leptop aldım fakat yaz aylarından mıdır bilemiyorum klavyesine dahi dokunulmayacak kadar ısınıyor fan sesi filan da duymuyordum bende içini açtım aletin gördüğüm manzara beni...
Merhaba Arkadaşlar
Oyun oynarken mesala lol oyunun ilk 10 dakkası FPS 60 civarlarında ama bazen 5 10 dakkalığında bazen 15 bile olabiliyor FPS 20 civarlarına geliyor bunun nedinin ısınmasındandır diye Laptop Soğutucu aldım ama gene sistemim ısınıyor Bilgisayar Acer Aspire V3571g Modeli 3 4...
ben bu ps2 (mouse) u usb yola çevirerek laptop a takmak istedim ilk önce gittim usb mouse alacaktım ama acaip pahalı mübarek optik mouse alıyorum sonra evde bi tane dönüşrücü vardı onu benim leptopa deniym dedim dönüştürücünün birini atele A4 tech (3 melyonluk kullan at)mouse a taktım diğerini...
Selamın aleyküm arkadaşlar Geçen günlerde leptopuma bişe oldu ve ancak 2 3 kere den sonra açılmaya başladı Açma düğmesine basıyorum ama ekrana hiç bişey gelmiyor ne yapmam lazım 50 60 kere denedim bişey farketmedi yardım eden herkeze teşekkürler
Beyler bi arkadaştan Xerox Docuprint P8e yazıcı aldım Sadece power kablosu vardı Leptopa takma kablosu yoktu Bi ara kablo aldım usb girişli Aldığım yer kabloyu tak otomatik driveri yükler dedi takınca yükledi Yazıcı kusursuz çalışıyor deneme çıktılarında fakat pcden komut verince yazdırmıyor ne...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.