Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acil Yardım

Acil Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben Diablo 2:Lord Of Desturuction ı indirdim 5 parttı hher partta bir iso dosyası vardı part 1 dekini bi cdye yazdım oyunu güzelce yükledi ama oyunu açmaya çalışınca hata veriyor sizce ne yapmalıyım o partların hepsini mi yazdırmalıyım hepsinin içinde aynı dosya var EXPANSİONİSO die bi dosya ne yapmalıyım???

Similar threads

Arkadaşlar dc++ dan 342 gb lık bi iso dosyası indirdim sanırım oyunun dvd si oyunu kurdumcd keyini'de girdim wwwgamecopyworldcom' 'dan bir kaç dosya indirdim ama bu dosyalar arasında 264 mb lık bi dosya var ona hiç bi şey yapamadım çünkü bu indirdiğim iso dosyasının içindeki dosyalarla aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt