Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

acil yardımınıza ihtiyacım var

acil yardımınıza ihtiyacım var
0
148

Similar threads

Ilk Kez herkese merhabalar , arkadaşlar kısa bir zaman önce ayarladım kızı kendime fakat bir süre geçti nedense kızdan sogudum ve svmdigm halde seni seviyorum felan diyorum ve kızla hala cıkıyorum ayrılmak istiyorum lakin konuyu bi türlü açamıyorum yardımınıza ihtiyacım var lütfen ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
arkadaşlar derhal ben seda adında bir kızla çıkıyordum çok kötü seviyordum ve birden aramız açılmaya başladı ben gönülsüzce birkaç ağır söz ettim ama o kadarda ağır yok çok sinirliydim o an Ne dediğimi hatırlamıyorum lakin ben çok kötü seviyorum Aradan 25 ay gecti hala çok kötü aşığım şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
merhaba arkadaşlar bi kızı seviyorum ama birbirimizi tanımıyoruz benzer okulda benden 1 yaş küçük facebook dan görüşmeye açtırmak istiyorum önce arkadaşı daha sonra sevgilisi olmak istiyorum lakin muhabbeti başlatamıyorum eğer güzel bi muhabbet yapabilirsem 23 konuşmalarımızda muhakkak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar ben birini severken sevdiğim kızda beni seviyordu yani sölememişdik birbirmize o arada sevdiğim kızn akrabasıda beni seviyormus bunu öğrendim lakin ben hayır olmaz dedim benim sevdiğim war dedim ve daha sonra sevdiğim kızla beraber oldum akrabasını reddettim acaba diyrum bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Beyler kız arkadaşım var telde msjlaşıyoruduk bana dedi bir kız senin numaranı istiyor vereyimmi güzel kız filan dedi bnde olur dedim ver Kız 1 gün geçti sms atmadı sms yokmuş seslenmek derhal efendiler bn anlamam bu işten şu anda kız büyük olanak slm yazıcak şu anda nasıl davranmalıyım ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt